uitwijkwerkplek

COIN breidt uitwijklocatie op Schiphol-Rijk verder uit

De vraag naar continuiteit na calamiteiten blijft toenemen. Om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen is de uitwijklocatie op Schiphol-Rijk inmiddels uitgebreid met meerdere Crisis Management Team ruimtes (CMT-ruimtes) en verschillende vergaderzalen. Daarnaast zijn er nu nog meer uitwijkwerkplekken beschikbaar op deze locatie. De uitwijklocatie op Schiphol-Rijk is strategisch gelegen, beveiligd, heeft ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

24/7 dienstverlening

De werkplekken op de COIN uitwijklocaties, zijn volledig ingericht en staan 24/7 klaar voor gebruik. Door vooraf IT en telefonie in te regelen, kunnen onze klanten altijd direct verder werken met toegang tot de eigen systemen en data en zijn zij bereikbaar op de eigen telefoonnummers.

Business Continuity volgens COIN

COIN biedt maatwerk; van advisering tot en met implementatie van een compleet Business Continuity Plan tot ondersteuning op alle onderdelen; Kantoor uitwijk, IT uitwijk en Telefonie uitwijk.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van COIN of heeft u vragen over Business Continuity, neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088 – 26 46 000 of per email: info@coinbv.nl

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact