• coin crisis ruimte

Calamiteit? COIN helpt!

Onderstaand overzicht zijn voorbeelden van situaties die zich voor hebben gedaan in de praktijk. Mocht u naar aanleiding van dit overzicht vragen hebben? Neem dan contact op, wij helpen u graag.

Bombrief

Bombrieven

Het ontvangen van een bombrief is bij grote bedrijven een reëel scenario. Tijdens zo'n calamiteit heeft de veiligheid van uw werknemers de hoogste prioriteit. Tijdelijk uitwijken naar een extern kantoorpand is een veilige optie.
Pandemie, een calamiteit voor uw bedrijf en kantoor

Pandemie

Een pandemie kan verstrekkende gevolgen hebben voor grote en kleine bedrijven en hun bedrijfscontinuïteit. Een reëel scenario is dat uw bedrijfspand niet meer toegankelijk is voor uw personeel en hierdoor bedrijfskritische processen stagneren. Een uitwijklocatie met vervangende werkplekken en de nodige middelen en materialen behoort tot een mogelijke oplossing.
Pandemie, een calamiteit voor uw bedrijf en kantoor

Kantoor dicht na coronabesmetting

Het coronavirus houdt de hele wereld in de ban. Ook in Nederland zijn er besmettingen en heeft dit directe gevolgen. Nederlandse bedrijven sluiten hun kantoren nadat er een besmetting is geconstateerd. Gebouwen dienen eerst gereinigd te worden. Uitwijken naar alternatieve kantoorruimte is noodzakelijk voor bedrijfscontinuïteit.

Plafond van ziekenhuis stort in op de spoedeisende hulp

In mei 2017 stort een deel van het plafond in van de spoedeisende hulp van een Limburgs ziekenhuis. Ieder ziekenhuis beschikt over een Ziekenhuis Rampen Opvangplan. In een dergelijk plan gaat het om grote externe rampen waarbij de eerste hulp van een ziekenhuis cruciaal is bij het opvangen van de slachtoffers.

Gesprongen leiding in een gemeentehuis

In elke organisatie kan een onvoorziene calamiteit plaatsvinden, zo ook in een gemeentehuis. De start van een nieuwe werkweek. Bij binnenkomst is de vloer gevuld met centimeters water. Na een korte inspectie door de technische dienst blijkt dat er in het weekend een leiding is gesprongen op de eerste etage.

Lekkage in contact center

Als uw organisatie wordt getroffen door waterschade, is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Bedrijfscontinuïteit kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen. Uw werknemers kunnen snel en veilig op een uitwijkkantoor aan de slag met de juiste IT-apparatuur, data en doorgeschakelde telefonie.

Flexibel werken

Als u een uitwijk contract afsluit bij COIN kunt u ook als klant, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de faciliteiten van COIN. Werkt u met projectgroepen en is daar op uw eigen kantoor niet genoeg plaats voor? Dan kunt u flexibel komen werken in onze werkruimtes bij COIN. Ook zijn er vergaderruimtes waar u gebruik van kunt maken. Niet alleen handig voor vergaderingen maar ook voor presentaties, brainstormsessies en lezingen.

Calamiteiten zijn niet te plannen, voorbereidingen wel!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact