Kantoor dicht na coronabesmetting

Het coronavirus houdt de hele wereld in de ban. Ook in Nederland zijn er besmettingen en dit heeft directe gevolgen. Nederlandse bedrijven sluiten hun kantoren nadat er een besmetting is geconstateerd. Werknemers moeten thuis blijven. Eerst dient het kantoor grondig gereinigd te worden, alvorens werknemers terug kunnen naar hun werkplek.

Impact pandemie op bedrijfscontinuïteit

Een pandemie ontwricht wereldwijd het gehele maatschappelijke leven. Bedrijven, scholen, horeca, kinderdagverblijven en meer sluiten hun deuren. Grote groepen van werknemers en aanverwanten zullen ziek worden met als gevolg een gigantische druk op de zorg. Hoe en wat kunnen bedrijven doen om hun bedrijfscontinuïteit voor zover dat kan te waarborgen. Is verdere besmetting van uw werknemers te voorkomen.

Hoe zit het met uw bedrijfskritische processen?

Calamiteiten als gevolg van virussen is niet nieuw, maar de impact van het coronavirus op de gehele wereld wel. Wordt uw organisatie getroffen door een dergelijke calamiteit, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn? Is dit mogelijk op de huidige locatie? Wat betekent een besmetting voor overige werknemers? Wat en hoe dient uw kantoor gereinigd te worden? Wat zijn er voor een alternatieven, buiten thuiswerken om?

Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen.  Een uitwijk locatie met vervangende werkplekken behoort tot een mogelijke oplossing. Afhankelijk van de afspraken, kunnen uw werknemers snel en veilig op een uitwijkkantoor aan de slag.

Een vervangend kantoor, flexibel en op maat

Onze vervangende kantoren staan 24/7 met uitwijk werkplekken voor u klaar. Wij beschikken over meerdere eigen locaties in Nederland en België. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. U kunt al uitwijken vanaf één medewerker, diverse klanten van groot tot klein maken al gebruik van onze business continuity diensten.

Ervaar onze uitwijklocaties

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of België.

Plan een vrijblijvende afspraak in om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening. Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.