• SIEM As A Service en 7×24 SOC

    COIN biedt samen met haar partnernetwerk deze service 7 dagen per week, 24 uur per dag , ook als uw eigen ICT-afdeling niet actief is.

    Offerte aanvragen
    Turn-key contact center COIN

SIEM As A Service en 7×24 SOC

COIN staat voor COntinuity INnovation. Dat betekent dat u in het huidige tijdperk van toenemende cyberdreiging van ons mag verwachten dat wij u niet alleen reactief, maar zeker ook proactief van dienst kunnen zijn op het gebied van risico-analyse en preventie tegen cyberaanvallen. Zelfs als u inmiddels voldoende preventieve of detectie-maatregelen heeft getroffen.
Binnen kantoortijden hierop reageren zal geen probleem zijn. Echter; hackers houden zich nu een maal in de praktijk niet aan een 9-5 werkweek.

COIN biedt samen met haar partnernetwerk een SOC en SIEM As A Service, 7 dagen per week, 24 uur per dag, ook als uw eigen ICT-afdeling niet actief is. Wij bieden u de mogelijkheid op korte termijn deze dienst met een snelle onboarding in te vullen.

Wij bieden u niet de zoveelste tool, maar zorgen voor proactieve bewaking van uw ICT, gebruik makend van alle bestaande tools op het gebied van firewalling, IDS en EDR.

Nogmaals: 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wij overstelpen u niet met tientallen alerts per dag. Onze professionele triage zorgt er voor dat alleen kritische alerts, voorzien van uitvoerbare handelingen, met u worden gecommuniceerd. Bovendien staan onze strategische consultants voor u klaar om in een continue samenwerking uw informatiebeveiliging te verbeteren.

Wij bieden u een ecosysteem van specialisten, die security er niet bij doen, maar al jaren niks anders doen. Dit voor één transparante abonnementsprijs. Zonder meerwerk c.q. additionele facturen.

Meer weten? We informeren u graag meer uitgebreid. Dat mag u van ons verwachten als uw partner op het gebied van Business Continuity en Disaster Recovery.

Een lang verhaal kort: We leveren uw ‘last line of defense’, uw SOC-As-A-Service en bewaken uw ICT; welke oplossing dan ook, in elke cloud of datacenter, en op uw eigen locatie.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact