• Business continuity en disaster recovery oplossingen

    Waar kunnen we u bij helpen?

Business Continuity oplossingen

Calamiteiten komen gelukkig niet vaak voor. Wordt uw organisatie toch getroffen door een calamiteit, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen.

COIN helpt bedrijven om bedrijfscontinuiteit te realiseren door een totaalpakket aan continuïteitsoplossingen te bieden. Met behulp van onze business continuity oplossingen is uw IT na een calamiteit snel weer operationeel. Uw bedrijf blijft telefonisch bereikbaar voor uw klanten en leveranciers. En een aantal van uw medewerkers heeft de beschikking over een werkplek met de nodige apparatuur en met toegang tot uw data.

Uw organisatieprocessen zijn altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening. Welke oplossing u ook kiest, u staat na een calamiteit nooit voor verrassingen. Elke oplossing wordt regelmatig met u getest voor optimale zekerheid.

Welke BCDR onderdelen wilt u invullen?

Heeft u een vraag over business continuity en disaster recovery oplossingen afgestemd op uw organisatie? Neem direct contact met ons op.

Het uitwijknetwerk

COIN heeft meerdere eigen locaties en daarmee zijn we uniek in de markt. Met onze geografisch gespreide uitwijkkantoren in Nederland en België, is er altijd een uitwijklocatie bij u in de buurt. De uitwijk locaties zijn door middel van een breedband netwerk met elkaar verbonden. Hiermee is onze beschikbaarheid voor uw organisatie gegarandeerd en kunnen uw medewerkers op iedere uitwijk werkplek, op elke COIN uitwijklocatie, direct na de calamiteit verder werken.

  • Koppelingen met alle grote datacenters in Europa

  • Meerdere eigen uitwijklocaties in Nederland en België

  • Alle COIN uitwijklocaties zijn onderling met elkaar verbonden

  • Vanaf elke COIN locatie toegang tot uw applicaties en data

  • Telefonisch bereikbaar blijven op de eigen bekende telefoonnummers

Vier pijlers

Business Continuity volgens COIN is gericht op vier pijlers: Kantoor Uitwijk, IT Uitwijk, Telefonie Uitwijk, en Advies. Met de door COIN aangeboden totaaloplossing, kunt u uw klanten blijven bedienen en voorkomt u onnodige financiële- en reputatieschade.

Op maat

Uw Business Continuity is onze expertise. Wij hebben voor elk type bedrijf een passende oplossing; van MKB tot multinational.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact