• IT uitwijk bij uitval netwerk of datacenter

  Hoe kunnen wij u helpen?

  coin disaster recovery

IT uitwijk

Eén van de belangrijkste pijlers onder elk Business Continuity Plan (BCP) is de beschikbaarheid van eigen data, altijd en overal. IT uitwijk is een zaak die vooraf goed geregeld en doordacht dient te zijn. COIN biedt veilige DR (Disaster Recovery) oplossingen afgestemd op de RPO (Recovery Point Objectives) en RTO (Recovery Times Objectives) om de gevolgen van downtime tot een minimum te beperken. Hierbij is IT uitwijk naar de COIN datacenters geborgd bij uitval van het eigen netwerk of datacenter.

Kenmerken IT uitwijkdiensten COIN

 • Schaalbaar in functionaliteit en capaciteit
 • Snelle restore en beschikbaarheid
 • Gescheiden van uw datacenters
 • Toegang tot eigen uitwijklocaties en werkplekken mogelijk

Vanuit onze missie en visie biedt COIN-continuïteit diensten aan voor elk type bedrijf, ongeacht grootte en branche. Zo kunt u ook gebruik maken van onze dienstverlening in het borgen van uw bedrijfscontinuïteit zoals hieronder in het kort beschreven.

Adviesgesprek IT uitwijk:

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in IT uitwijk? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Flexibel werken

Als u een uitwijk contract afsluit bij COIN kunt u ook als klant, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de faciliteiten van COIN. Werkt u met projectgroepen en is daar op uw eigen kantoor niet genoeg plaats voor? Dan kunt u flexibel komen werken in onze werkruimtes bij COIN. Ook zijn er vergaderruimtes waar u gebruik van kunt maken. Niet alleen handig voor vergaderingen, maar ook voor presentaties, brainstormsessies en lezingen.

Online back-up

Toegang tot uw eigen data is essentieel in geval van een calamiteit. Met de online back-up service beschikt u altijd en overal over de meest recente back-up. Back-Up Service op maat, schaalbaar, externe opslag en volledig encrypt.

Servercapaciteit en storage voor ICT continuïteit

Heeft u direct behoefte aan extra servercapaciteit en storage om uw IT te continueren? COIN biedt zowel on demand als dedicated servercapaciteit en storage.

Disaster Recovery

Disaster Recovery (DR) is het herstellen van de ICT-voorzieningen en het terugzetten van de gegevens vanaf een back-up in geval van een calamiteit.

IT uitwijk inclusief uitwijklocatie nodig?

Onze uitwijklocaties zijn via onze datacenters met elkaar en met uw eigen datacenter(s) verbonden. Hierdoor beschikt u ook na een calamiteit direct weer over uw eigen applicaties en data.

 • Disaster recovery
 • Dedicated en on demand servercapaciteit en storage
 • Altijd toegang tot uw data met de back-up service
 • Flexibele en betaalbare IT uitwijk oplossingen
© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact