• Externe back-up service met of zonder DR mogelijkheden

    Hoe kunnen wij u helpen?

Back-up Service

De COIN Back-up service vormt een belangrijke eerste stap in het realiseren van business continuity management (BCM) voor uw bedrijf. Met de online Back-up service van COIN kunt u het maken van back-ups volledig automatiseren.

Bedrijfskritische data & Back-up

Door de bedrijfskritische data op een betrouwbaar platform buiten de deur te zetten is uw data veiliggesteld en is een restore mogelijk. Onze oplossingen draaien op eigen COIN hardware in een zwaar beveiligd datacenter in Nederland, dus niet ‘ergens in de cloud’. Uw data is via encryptie (waarvan alleen u de sleutel heeft) beveiligd.

Het back-up proces vindt plaats vanaf uw productieomgeving naar het back-up platform in het datacenter van COIN. Veel bestandstypen kunnen worden meegenomen in de COIN back-up service, zoals:

  • Microsoft Exchange SQL
  • MySQL en Oracle databases
  • Vmware en Hyper-V
  • Sharepoint

De efficiënte delta block technologie zorgt ervoor dat de back-up met een beperkte bandbreedte is te realiseren. Via een dashboard kunt u zelf de status van de back-up controleren. Het is eveneens mogelijk om zelf een restore van één of meer bestanden te doen en de retentiewaarde aan te passen. Archiveren van maand-, kwartaal- en jaar back-ups is eveneens mogelijk.

Wilt u de COIN back-up service uitproberen?

Dat kan. Neem contact met ons op, vraag naar een ‘proof of concept’ van één maand en ontdek zelf de voordelen.

Backup-strategie

De back-up service van COIN biedt organisaties de mogelijkheid om data op een beveiligde manier veilig te stellen buiten het eigen datacenter.

Heeft u vragen of wilt u advies?

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact