Back-up Service

De COIN Back-up service vormt een belangrijke eerste stap in het realiseren van business continuity management (BCM) voor uw bedrijf. Met de online Back-up service van COIN kunt u het maken van back-ups volledig automatiseren.

Bedrijfskritische data & Back-up

Door de bedrijfskritische data op een betrouwbaar platform buiten de deur te zetten is uw data veiliggesteld en is een restore mogelijk. Onze oplossing is gebaseerd op IASO-technologie en draait op eigen COIN hardware in een zwaar beveiligd datacenter in Nederland, dus niet ‘ergens in de Cloud’. Uw data is via encryptie (waarvan alleen u de sleutel heeft) beveiligd.

Het back-up proces vindt plaats vanaf uw productieomgeving naar het back-up platform in het datacenter van COIN. Veel bestandtypen kunnen worden meegenomen in de COIN back-up service, zoals:

  • Microsoft Exchange SQL
  • MySQL en Oracle databases
  • Vmware en Hyper-V
  • Sharepoint

De efficiënte delta block technologie zorgt ervoor dat de back-up met een beperkte bandbreedte is te realiseren. Via een dashboard kunt u zelf de status van de back-up controleren. Het is eveneens mogelijk om zelf een restore van één of meer bestanden te doen en de retentiewaarde aan te passen. Archiveren van maand-, kwartaal- en jaar back-ups is eveneens mogelijk.

Wilt u de COIN back-up service uitproberen?

Dat kan. Neem contact met ons op, vraag naar een ‘proof of concept’ van één maand en ontdek zelf de voordelen.

Contact