• Cyber response

    Prepare for Ransomware. COIN kan na een cyberattack direct acteren op basis van met uw organisatie vooraf afgestemde herstelscenario’s.

    Offerte aanvragen

Cyber response

U doet er natuurlijk alles aan om uw organisatie zo goed mogelijk te beschermen tegen cyber aanvallen en ransomware. Als uw organisatie onverhoopt toch getroffen wordt door een Cyber aanval, dan is het niet ondenkbaar dat alle ICT-systemen getroffen zijn en u daarom besluit het hele netwerk zo snel mogelijk ‘down’ te brengen.

Vervolgens kunnen uw medewerkers (een deel van) hun ICT-infrastructuur en thuiswerkoplossing niet meer gebruiken. Juist in zó’n geval is het van belang dat direct een ‘veilige’ omgeving beschikbaar komt op het gebied van storage, servers, telefonie, remote werkplekken en overige dienstverlening.

COIN kan na een cyberattack direct acteren op basis van met uw organisatie vooraf afgestemde herstelscenario’s.

Uw medewerkers krijgen van COIN een Secure COIN Key uitgereikt of hebben deze reeds permanent binnen handbereik. De Secure COIN Key kan, op het moment dat u het herstelscenario activeert, in ieder willekeurige PC of laptop gestoken worden op iedere willekeurige locatie en krijgt meteen verbinding met het COIN Security Control Center (CSCC). Vanuit het CSCC en in overleg met uw ICT-leverancier of ICT afdeling of een door u ingevlogen security specialist wordt bepaald tot welke herstelde of veilig verklaarde delen van uw infrastructuur (al dan niet gerestored op de COIN-systemen) de medewerkers via de Secure COIN Key wel of niet geleidelijk toegang krijgen.

COIN biedt u bovendien de mogelijkheid om een volledig veilige en beveiligde onafhankelijke kopie van uw data of backup in te richten op basis van onze airgapped en immutable datamanagement oplossing. Indien gewenst kunnen we zelfs uw kritische data in een Fort Knox-scenario beveiligen, waardoor u te allen tijde in een restore scenario kunt een beschikken over een betrouwbare en consistente dataset.

Prepare for Ransomware

COIN kan na een cyberattack direct acteren op basis van met uw organisatie vooraf afgestemde herstelscenario’s.

Meer weten? We informeren u graag meer uitgebreid. Dat mag u van ons verwachten als uw partner op het gebied van Business Continuity en Disaster Recovery.

Mogelijke stappen in een veilig herstelscenario

  1. Op het eerste moment zou dat bijvoorbeeld alleen ‘internet’ kunnen zijn
  2. Teams wordt toegevoegd
  3. De VoIP omgeving kan worden vrijgegeven
  4. Gefaseerde toegang tot de rest van de ICT-omgeving is situatie-afhankelijk
  5. Data restore

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact