• Dataprotectie en datamanagement

    Nextgen datamanagement en bulletproof databeveiliging van COIN

    Offerte aanvragen

Dataprotectie en datamanagement

Data: Het nieuwe goud. Kritische bedrijfsdata behoort inmiddels tot de belangrijkste assets van veel organisaties. Op basis van data wordt beleid gemaakt, bijgestuurd en worden steeds vaker volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen uitgerold. Data vormt daarmee een fundament van de bedrijfsvoering. Dit impliceert dat verlies, diefstal, manipulatie of versleuteling van kritische data op een groot bedrijfsrisico vormt.

Natuurlijk heeft u alles al zo goed mogelijk geregeld met een betrouwbare IT-partner, een degelijke backup-oplossing en met diverse security-tools. Het is echter niet de vraag óf maar wánneer het toch gebeurt.

Uw IT-partner is ineens gehackt, uw backup-oplossing is gehackt, uw eigen IT faalt. Wat betekent dat dan? Hoe groot is de schade bij u en uw opdrachtgevers als uw belangrijke data op straat ligt of uw bedrijf
onverwachts een paar dagen of weken plat ligt? Hoe snel denkt u dat u weer betrouwbaar up and running kunt zijn?

Meer weten? We informeren u graag meer uitgebreid. Dat mag u van ons verwachten als uw partner op het gebied van Business Continuity en Disaster Recovery.

COIN zorgt er voor dat dit toekomstscenario geen waarheid wordt en dat u altijd over een onbeschadigde versie van uw kritische data kunt beschikken vanuit uw digitale i-vault. Dit volledig ‘immutable’ en ‘airgapped’.

Met het recovery-protocol dat uw organisatie eist.

We noemen dit: Nextgen datamanagement en bulletproof databeveiliging.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact