• coin telefonie uitwijk

Telefonie uitwijk

Wanneer het contact met uw klanten normaal gesproken telefonisch verloopt, dan is het essentieel om na een calamiteit snel weer bereikbaar te zijn.

Met Telecom-By-Pass (TBP) blijft uw organisatie telefonisch bereikbaar op de eigen vertrouwde telefoonnummers. Van bereikbaar blijven op uw algemene telefoonnummer tot het uitwijken van uw volledige callcenter met behoud van alle functionaliteiten. TBP functioneert platform-onafhankelijk en is daarom geschikt voor elke type PBX of VoIP-server. Daarnaast is TBP ook inzetbaar als uw bedrijfspand toegankelijk blijft en alleen uw telefooncentrale uitvalt.

Met telefonie uitwijk blijft u bereikbaar voor uw klanten en leveranciers en voorkomt u imago- en financiële schade.

Groep Informatie Systeem

Daarnaast is er het Groep Informatie Systeem. Het verstrekken van de juiste informatie aan alle betrokkenen is onmisbaar bij een calamiteit. Met het Groep Informatie Systeem kunt u met één druk op de knop alle betrokken partijen informeren en aansturen.

Blijf telefonisch bereikbaar!

Stuur mij vrijblijvend informatie toe.

Altijd bereikbaar met uitwijktelefonie van COIN

Heeft u één algemeen nummer dat u communiceert naar uw klanten, of heeft u meerdere contact centers met ieder een eigen telefoonnummer? De mogelijkheden van het uitwijk telefonie platform van COIN zijn zeer uitgebreid. Het uitgangspunt is dat u bereikbaar blijft, ook in geval van een calamiteit. U hoeft geen enkele oproep te missen.

  • Altijd bereikbaar blijven op de eigen bekende telefoonnummers

  • Geschikt voor elk type PBX of VoIP-server

  • Volwaardige contact center functionaliteit

  • Ook inzetbaar als enkel uw telefooncentrale uitvalt

Contact