• coin telefonie uitwijk

Telefonie uitwijk

Wanneer het contact met uw klanten normaal gesproken telefonisch verloopt, dan is het essentieel om na een calamiteit snel weer bereikbaar te zijn.

Met Telecom-By-Pass (TBP) blijft uw organisatie telefonisch bereikbaar op de eigen, vertrouwde telefoonnummers. Van bereikbaar blijven op uw algemene telefoonnummer tot het uitwijken van uw volledige callcenter met behoud van alle functionaliteiten. TBP functioneert platform-onafhankelijk en is daarom geschikt voor elke type PBX of VoIP-server. Daarnaast is TBP ook inzetbaar als uw bedrijfspand toegankelijk blijft en alleen uw telefooncentrale uitvalt.

Met telefonie uitwijk blijft u bereikbaar voor uw klanten en leveranciers en voorkomt u imago- en financiële schade.

Groep Informatie Systeem

Daarnaast is er het Groep Informatie Systeem. Het verstrekken van de juiste informatie aan alle betrokkenen is onmisbaar bij een calamiteit. Met het Groep Informatie Systeem kunt u met één druk op de knop alle betrokken partijen informeren en aansturen.

Blijf telefonisch bereikbaar!

Stuur mij vrijblijvend informatie toe.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Flexibel werken

Als u een uitwijk contract afsluit bij COIN kunt u ook als klant, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de faciliteiten van COIN. Werkt u met projectgroepen en is daar op uw eigen kantoor niet genoeg plaats voor? Dan kunt u flexibel komen werken in onze werkruimtes bij COIN. Ook zijn er vergaderruimtes waar u gebruik van kunt maken. Niet alleen handig voor vergaderingen maar ook voor presentaties, brainstormsessies en lezingen. Onze flexibele werkplekken zijn voorzien van genoeg parkeergelegenheden en liggen op goed bereikbare plekken in Schiphol-Rijk en Barneveld.

Altijd bereikbaar met uitwijk telefonie van COIN

Heeft u één algemeen nummer dat u communiceert naar uw klanten, of heeft u meerdere contact centers met ieder een eigen telefoonnummer? De mogelijkheden van het uitwijk telefonie platform van COIN zijn zeer uitgebreid. Het uitgangspunt is dat u bereikbaar blijft, ook in geval van een calamiteit. U hoeft geen enkele oproep te missen.

  • Altijd bereikbaar blijven op de eigen bekende telefoonnummers

  • Geschikt voor elk type PBX of VoIP-server

  • Volwaardige contact center functionaliteit

  • Ook inzetbaar als enkel uw telefooncentrale uitvalt

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact