• COIN uitwijkwerkplek

Kantoor uitwijk

Onze uitwijkkantoren staan 24/7 voor u klaar. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is.

De COIN uitwijklocaties bevinden zich verspreid over Nederland en België: altijd binnen redelijke afstand van uw locatie(s) en goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer.

Wij hebben meerdere eigen uitwijkkantoren en daarmee zijn we uniek in de markt voor vervangende kantoorruimte. Inmiddels hebben wij ruim 1200 uitwijkplekken voor u klaar staan. U kiest zelf de uitwijk locatie van uw voorkeur. Onze locaties zijn onderling zo met elkaar verbonden dat u, indien nodig, ook op één van de andere uitwijklocaties verder kunt werken. Hiermee is onze beschikbaarheid voor u gegarandeerd.

Vervangende kantoorruimte voor bedrijfscontinuïteit

Ook voor geplande calamiteiten kunt u gebruik maken van onze uitwijkkantoren.  Naast maatwerk oplossingen bieden wij BCM pakketten aan. Neem contact op voor het maken van een afspraak om uw vragen door te nemen.

Vervangende kantoorruimte nodig?

Neem eenvoudig via telefoon of email contact op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan op één van onze uitwijk locaties in Nederland en België.

Flexibel werken

Wanneer u een contract afsluit bij COIN kunt u ook, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de verschillende faciliteiten van COIN. Heeft u tijdelijk ruimte tekort door seizoenskrachten? Dan kan uw personeel flexibel komen werken in een van onze werkruimtes. Daarnaast bieden we ook flexibele vergaderruimtes aan waar u gebruik van kunt maken. Naast dat het enorm handig is voor vergaderingen, kunt u de ruimtes ook gebruiken voor presentaties, lezingen en brainstormsessies.

COIN continuity innovation voor kantoor & ict uitwijk
  • A - Locaties in Nederland en België

  • 24/7 stand-by

  • Volledig ingerichte uitwijkkantoren

  • Flexibele en betaalbare oplossingen

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact