Crisisteam ruimte

Krijgt uw organisatie te maken met een calamiteit dan dient het Crisis Management Team zo snel mogelijk bij elkaar te komen. Op de COIN uitwijk locaties zijn volledig ingerichte ‘war rooms’ beschikbaar. In deze CMT ruimtes zijn alle middelen voorhanden die nodig zijn om de crisis te kunnen beheersen. De ruimtes zijn voorzien van radio, televisie, één of meerdere werkplekken met een internetverbinding, whiteboard, flip-over, telefoon en een conferentietelefoon. Met een crisisteam ruimte op de uitwijklocatie zorgt u tevens voor korte communicatielijnen met de overige medewerkers op de uitwijklocatie.

CMT training

De volledig ingerichte crisisteam ruimtes op onze uitwijklocaties sluiten naadloos aan op de behoefte van uw crisis management team in geval van een calamiteit. Daarnaast kunnen de ruimtes gebruikt worden voor de training en het oefenen van uw CMT. Ervaar de fysieke en emotionele impact die een crisis op uw organisatie heeft tijdens een crisissimulatie.

Volledig ingerichte uitwijklocaties

De uitwijklocaties zijn prima bereikbaar en staan 24/7 voor u klaar. Ze bieden alles wat nodig is om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Denk aan werkplekken die op uw eigen netwerk zijn aangesloten. Ingericht met desktop, telefoontoestel, faxen en printers, receptie- en vergaderfaciliteiten en beveiliging.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact