Uitwijklocaties

Uitwijk kantoor op maat gezocht?

Calamiteiten komen onverwacht. Van stroom- of internetstoringen tot brand of overstroming, gaslekken of kabelbreuk, bommeldingen of explosies, het kan ook uw organisatie overkomen. Waar gaan uw medewerkers naartoe als uw kantoor niet meer beschikbaar is? Thuiswerken is een optie, maar dit is niet voor iedere functie mogelijk. En zeker niet wenselijk voor langere tijd. U kunt ook in eigen beheer een extra kantoor inrichten voor dergelijke noodgevallen, maar dat is kostbaar. Daarom hebben veel organisaties de weg naar COIN gevonden. COIN biedt, binnen een abonnementsstructuur, uitwijklocaties op maat zonder torenhoge investeringen.

  • U vindt ze op A-locaties in Nederland en België.
  • Eén telefoontje naar het COIN alarmnummer (24/7) is voldoende om uw uitwijkdraaiboek te activeren.
  • U kunt rekenen op de deskundige begeleiding van de COIN uitwijk specialisten.

Borg uw bedrijfskritische processen

Neem contact op om uw bedrijfscontinuïteit veilig te stellen door gebruik te maken van onze uitwijk locaties.

24/7 beschikbaar

De uitwijk locaties staan 24/7 voor u klaar, zijn prima bereikbaar en permanent ingericht. Ze bieden alles wat nodig is om bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Denk aan op uw eigen netwerk aangesloten werkplekken met desktop, telefoontoestel, faxen en printers, receptie- en vergaderfaciliteiten, koffiecorners en beveiliging. Uw werkplekken worden conform een vooraf afgesloten Service Level Agreement opgeleverd.

Uw medewerkers kunnen direct verder werken op de gewenste uitwijk locatie.

  • vervangende kantoorruimte

Flexibel werken

Wanneer u een contract afsluit bij COIN kunt u ook, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de verschillende faciliteiten van COIN. Heeft u tijdelijk ruimte tekort door seizoenskrachten? Dan kan uw personeel flexibel komen werken in een van onze werkruimtes. Daarnaast bieden we ook flexibele vergaderruimtes aan waar u gebruik van kunt maken. Naast dat het enorm handig is voor vergaderingen, kunt u de ruimtes ook gebruiken voor presentaties, lezingen en brainstormsessies.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact