• Heeft u hulp nodig bij Business Continuity vraagstukken?

    Hoe kunnen wij u helpen, onze BCM consultants staan u graag bij.

    coin bcm advies

BCM consultancy op maat

Onze consultants en trainers zijn ervaren en deskundig op het brede terrein van Business Continuity Management en beschikken over praktische en actuele kennis. Vaak ondersteunen zij de Business Continuity verantwoordelijke binnen uw organisatie en voegen zo kennis toe aan uw team.

BCM consultants breed inzetbaar

Heeft uw organisatie nog weinig ervaring met het bepalen van de kritische bedrijfsprocessen en de minimale maatregelen die nodig zijn om bij een calamiteit zo snel mogelijk weer in business te zijn? Onze BCM consultants helpen u graag verder. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om zeer efficiënt en binnen korte tijd een Business Impact Analyse (BIA) uit te voeren waar direct een aantal quick wins voor uw organisatie uit voort komen. Ook het opstellen van een Business Continuity Plan (BCP) of het calamiteitenplan roept vaak veel vragen op. Waar en hoe moet ik beginnen? Wat moet er in en wat juist niet? Hiervoor hebben wij een werkbaar BCP-template ontwikkeld (gebaseerd op ISO 22301) dat de nodige handvatten biedt en geschikt is voor vele soorten bedrijven uit diverse branches.

Gratis review van uw BCP

Heeft uw organisatie al een BCP en zoekt u praktische tips ter verbetering? Laat nu uw BCP gratis reviewen door de COIN BCM consultants. Klik hier voor meer informatie.

CMT training

Gelukkig komen calamiteiten niet vaak voor. Toch is het van belang om vooraf een Crisisteam samen te stellen. Zo weet u op welke mensen de organisatie kan vertrouwen om de juiste beslissingen te nemen tijdens een calamiteit. Middels simulatie en training kan uw crisisteam de nodige ervaring opbouwen, zodat zij op iedere situatie is voorbereid.

Op alle uitwijklocaties beschikken wij over Crisis Management Team ruimtes (war-room), waar uw crisisteam een op uw organisatie gerichte crisis simulatie kan oefenen.

BCM consultants

Ondersteuning of advies bij een risico analyse, BIA, BCP en simulatie trainingen voor uw crisis team? Vraag onze consultants om u te begeleiden.

coin bcm training
Business impact analyse - COIN consultancy
  • Ervaren en deskundige BCM consultants en trainers

  • Praktische no nonsens aanpak

  • Risico Analyse, BIA & BCP

  • Testen, auditing & training

Contact