BCM Training

Business Continuity Management en crisismanagement vragen om zeer specialistische kennis en vaardigheden.

Iedere organisatie is uniek en dat geldt zeker ook voor iedere crisis. Een crisis komt altijd onverwacht en een crisissituatie vergt het uiterste van je organisatie.

Wilt u er zeker van zijn dat uw organisatie goed voorbereid is, dan is opleiden, trainen en regelmatig oefenen essentieel.

Wilt u een crisisteam gaan samenstellen? Of heeft uw organisatie al een crisisteam en wilt u er zeker van zijn dat zij voorbereid zijn op ieder mogelijk scenario? Tijdens een crisismanagement oefening wordt een voor uw organisatie realistisch scenario gesimuleerd. Door te oefenen tijdens zo’n crisissimulatie krijgt uw crisisteam de nodige “praktijkervaring”.

Denk ook aan crisiscommunicatie, omgaan met de pers, social media, of het trainen van specifieke rollen in het crisisteam. Alle facetten komen aan bod in diverse crisismanagement trainingen.

Ook op het gebied van Business Continuity Management is er een breed aanbod van opleidingen en cursussen beschikbaar. Van korte trainingen tot post-HBO opleidingen.

Wilt u weten welke BCM training het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  • Business Continuity plan met COIN

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact