• Hoe kunnen wij u helpen bij uw BCP?

Business Continuity Plan (BCP)

Heeft u de taak gekregen om een BCP plan op te stellen? Wij helpen u graag om deze op het eerste gezicht stevige klus behapbaar en bondig op papier te krijgen. Niemand zit te wachten op een dik document van vele overbodige pagina’s.

Overzichtelijk en beknopt

Als er een calamiteit is moet het plan een overzichtelijk document zijn dat uw organisatie de juiste handvatten en beslissingen geeft om zo sterk en soepel mogelijk door de calamiteiten periode heen te komen. Met zo min mogelijk gevolgschade.

Pragmatisch en doortastende aanpak

COIN weet door jarenlange ervaring dat pragmatische en doortastende hulp prettig is bij de totstandkoming van een Business Continuity Plan. Wij hebben interne consultants die samen met uw organisatie het juiste tijdsschema en de juiste aanpak bepalen. Met behulp van een eenvoudige en heldere template zorgen wij er samen voor dat er in een kort tijdsbestek een actueel plan aanwezig is, klaar om intern te presenteren en de betrokken collega’s enthousiast mee te krijgen in de te nemen stappen bij een calamiteit.

Uit de praktijk

Wij horen vaak van klanten terug dat men in eerste instantie het idee had om het plan volledig door een externe partij te laten schrijven. Deze stellingname is onmogelijk, omdat u als geen ander weet hoe uw organisatie en processen in elkaar zitten. Wij proberen altijd een gezonde balans te vinden tussen de werkzaamheden en input van beide organisaties. Daar waar mogelijk denken wij ook mee om bepaalde hoofdstukken wel/niet mee te schrijven, om hier bijvoorbeeld de kosten voor u omlaag te krijgen.

Kennismaking aanpak BCP

Wij bespreken tijdens een kennismaking goed wat we van elkaar mogen verwachten en welke taakverdeling het beste past bij uw sector en organisatie. Een belangrijke taak van ons is in ieder geval ons enthousiasme voor het BCM vak over te brengen en het niet als een vervelende klus te beschouwen, maar als een mooi moment om de organisatie door te lichten en eenvoudig en soepel voor te bereiden voor latere situaties.

Advies nodig?

Hoe kunnen wij u helpen bij het opstellen van een Business Continuity Plan? Wij geven  advies op maat en helpen u waar nodig.

BCM Pakketten

Vanaf € 10,– per werkplek per maand bent u al verzekerd van continuïteit bij een calamiteit.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact