• Servercapaciteit en storage on demand of dedicated?

    Heeft u tijdelijk extra servercapaciteit nodig? Hoe kunnen wij u helpen.

On demand of dedicated

Servercapaciteit en storage

Is uw (interne) data center na een calamiteit niet meer beschikbaar? Staan uw servers op uw kantoorlocatie en zijn deze door een calamiteit niet meer toegankelijk? COIN biedt u de mogelijkheid om On-Demand (of dedicated) server capaciteit en storage te reserveren. Hierdoor heeft u altijd toegang tot  uw data, ook in geval van een calamiteit. In het COIN datacenter beschikken wij over servercapaciteit, waar u, indien noodzakelijk, On-Demand gebruik van kunt maken. Bij een calamiteit kunt u de data restoren vanaf onze uitwijklocatie. Na de restore is uw data direct weer beschikbaar en kunnen uw medewerkers weer aan het werk met toegang tot de eigen data en applicaties.

On- demand of dedicated?

Vooraf bepalen we gezamenlijk de benodigde oplossing en benodigde capaciteit. Dit doen we aan de hand van uw maximale downtime, de hoeveelheid data en eventueel de snelheid van de verbinding. In geval van On-Demand server capaciteit krijgt u van COIN toegang tot deze servercapaciteit zodat u, vanaf de COIN uitwijklocatie of remote, de laatste back up van uw data en applicaties kunt restoren.

Is uw maximaal toegestane downtime minimaal en heeft u uw data sneller nodig, dan is het ook mogelijk om (gedeeltelijk) dedicated server capaciteit in te zetten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw online back-up op een dedicated server in het COIN data center op te slaan.

Server replicatie voor ICT continuïteit

Een andere mogelijkheid is om uw servers te repliceren naar een dedicated server van COIN. In geval van een calamiteit kunnen de servers binnen enkele minuten worden gestart en is de data direct beschikbaar.

Tijdelijk extra servercapaciteit

Als ICT partner biedt COIN naast haar calamiteit oplossingen ook de mogelijkheid om tijdelijk extra servercapaciteit af te nemen. Dit kan op basis van on-demand of dedicated beschikbaarheid.

Heeft u vragen, neem dat via telefoon of mail contact met ons op.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact