• coin crisis ruimte

Calamiteit? COIN helpt!

Onderstaand overzicht zijn voorbeelden van situaties die zich voor hebben gedaan in de praktijk. Mocht u naar aanleiding van dit overzicht vragen hebben? Neem dan contact op, wij helpen u graag.

Water zorgt voor kortsluiting bij telefooncentrale

Bij onderhoudswerkzaamheden komt water in de telefooncentrale waardoor kortsluiting ontstaat. De printkaart kan pas na dagen worden vervangen, aangezien de leverancier deze niet op voorraad heeft. Aangezien de organisatie veel telefoonverkeer afhandelt, wordt besloten om uit te wijken. Vanaf de uitwijk locatie worden de werkzaamheden voortgezet.
Pandemie, een calamiteit voor uw bedrijf en kantoor

Kortsluiting door hevige regenval

Door hevige regenval ontstaat kortsluiting in het naastgelegen pand van een grote vermogensbeheerder. Vonken springen uit de grond en even later valt de elektriciteit in de omgeving uit. De COIN alarmlijn wordt gebeld; de telefoonnummers worden doorgezet naar de uitwijklocatie; de werkplekken worden voorzien van het actuele PC-image en de medewerkers van het Contact Center kunnen direct aan de slag.

Scheur in rioleringspijp maakt werken ondragelijk

In een pand van een groot assurantiekantoor scheurt de rioleringspijp in de garage. De auto’s worden naar buiten gereden en de brandweer spuit de garage schoon. Door de enorme stank kan men een week lang geen klanten ontvangen en wijkt men uit.

Water in parkeergarage van financieel dienstverlener

Bij een financieel dienstverlener stroomt water in de parkeergarage onder het gebouw. De auto’s worden tijdig naar buiten gereden. In de parkeergarage begint de bestrating te verzakken en ontstaan er putten doordat zand weg spoelt. Bij één van de steunpilaren ontstaat een groot gat waardoor het pand met ruim 1000 medewerkers wordt ontruimd. De COIN alarmlijn wordt gebeld en ondertussen wordt groot materieel ingezet om de bron op te sporen.

Sprinklerinstallatie gaat spontaan aan

Op een kantoor, waar op dat moment gewerkt wordt aan de jaarcijfers, begint spontaan een sprinkler een grote hoeveelheid water te spuiten. Voordat de hoofdkraan is gevonden, staat het water over de hele verdieping. Alle nat geworden documentatie is direct door COIN opgehaald en op een speciale manier opgeslagen om schade te voorkomen. Het duurt twee maanden voordat deze klant weer terug kan naar haar eigen locatie.

Dataverbindingen uit de lucht door explosie bij autofabrikant

Bij werkzaamheden aan de laagspanning bij een autofabrikant, treedt een explosie op. Door de explosie is brand ontstaan en komen giftige dampen vrij door het verbranden van isolatie (pvc). De kabelruimte brandt gedeeltelijk uit, evenals de server ruimte. Deze autofabrikant had toen nog geen uitwijk mogelijkheden, waardoor men pas na enkele weken weer beperkt operationeel was. Een pand was snel gevonden, maar het realiseren van een dataverbinding kostte het meeste tijd.

Flexibel werken

Als u een uitwijk contract afsluit bij COIN kunt u ook als klant, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de faciliteiten van COIN. Werkt u met projectgroepen en is daar op uw eigen kantoor niet genoeg plaats voor? Dan kunt u flexibel komen werken in onze werkruimtes bij COIN. Ook zijn er vergaderruimtes waar u gebruik van kunt maken. Niet alleen handig voor vergaderingen maar ook voor presentaties, brainstormsessies en lezingen.

Calamiteiten zijn niet te plannen, voorbereidingen wel!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact