Scheur in rioleringspijp zorgt voor rioollucht en maakt werken onmogelijk

In een pand van een groot assurantiekantoor scheurt de rioleringspijp in de garage. De auto’s worden naar buiten gereden en de brandweer spuit de garage schoon. Door de enorme stank kan men een week lang geen klanten ontvangen en wijkt men uit.

Heeft u vervangende werkplekken nodig?

Ook nare geuren zoals rioollucht behoren tot een calamiteit als u niet kunt werken op uw locatie. Gelukkig komt een dergelijk probleem niet vaak voor en is meestal snel verholpen.

Wordt uw organisatie toch getroffen door een dergelijke calamiteit die langer duurt, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn?

Uitwijk kantoor, flexibel en op maat

Onze uitwijk kantoren staan 24/7 met vervangende werkplekken voor u klaar op uitwijklocaties in Nederland en België. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten.

Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. U kunt al uitwijken vanaf één medewerker, diverse klanten van groot tot klein maken al gebruik van onze business continuity diensten.

Rondleiding op onze uitwijklocaties

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of Beglië.
Plan een vrijblijvende afspraak om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening.
Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.