Vervangende werkplek

Een vervangende werkplek nodig?
In geval van een calamiteit kan het voorkomen dat uw organisatie (tijdelijk) het bedrijfspand niet kan betreden. Denk bijvoorbeeld aan brand- of waterschade waardoor het pand langere tijd niet beschikbaar is, maar ook in geval van een storing door bijvoorbeeld graafwerkzaamheden, kan het voorkomen dat u uw pand voor korte of langere tijd niet kunt betreden. In zo’n geval kan er behoefte ontstaan aan vervangende werkplekken voor uw medewerkers.

Tijdelijke kantoorruimte

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat het voor uw organisatie betekent, als uw bedrijfspand voor korte of langere tijd niet beschikbaar is? Wellicht kunnen uw medewerkers thuis verder werken? Is het in uw geval wenselijk en technisch mogelijk dat alle medewerkers thuis verder werken? Ook voor langere tijd?

Als thuiswerken niet voor alle medewerkers wenselijk is, dan is het mogelijk om in geval van een calamiteit gebruik te maken van de vervangende werkplekken van COIN.

BCM pakketten of op maat

Vanuit COIN hebben wij een aantal BCM pakketten opgesteld naast de oplossingen op maat die wij al jaren aanbieden. Bekijk onze BCM pakketten.

BCM advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten, via telefoon of email.

A-locaties in Nederland en België

vervangende kantoorruimte

Vervangende kantoorruimte op meerdere locaties

De COIN vervangende werkplekken bevinden zich op diverse A-locaties in Nederland en België en zijn volledig ingericht (inclusief apparatuur) en 24/7 toegankelijk. De vervangende werkplekken zijn enkel beschikbaar voor COIN klanten. Dit houdt in dat we er vooraf samen met u voor zorgen dat uw medewerkers in geval van een calamiteit binnen enkele uren weer verder kunnen werken, met toegang tot de eigen data en applicaties en bereikbaar op de eigen telefoonnummers.

De ervaring leert dat u in geval van een calamiteit niet alle medewerkers nodig heeft om uw kritische bedrijfsprocessen voort te zetten. U hoeft slechts voor 25%-35% van de medewerkers een vervangende werkplek te organiseren.

Hiermee borgt u uw kritische bedrijfsprocessen in geval van een calamiteit en hoeven uw klanten niets te merken van uw tijdelijke verhuizing.

COIN is specialist op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Wij bieden onder andere vervangende werkplekken, disaster recoverytelefonie uitwijk oplossingen en advies over bedrijfscontinuïteit.

Wilt u meer weten over de vervangende werkplekken van COIN, of wilt u advies over uw bedrijfscontinuïteit, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via: info@coinbv.nl of telefonisch via 088 – 26 46 000.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact