Water zorgt voor kortsluiting bij telefooncentrale

Bij onderhoudswerkzaamheden komt water in de telefooncentrale waardoor kortsluiting ontstaat. De printkaart kan pas na dagen worden vervangen, aangezien de leverancier deze niet op voorraad heeft. Ver gezocht? Het komt vaker voor dan u denkt. Als uw organisatie veel telefoonverkeer afhandelt is het wenselijk een alternatief voorhanden te hebben. Zo kan worden besloten om uit te wijken. Vanaf de uitwijk locatie worden de werkzaamheden voortgezet en is de continuïteit van uw dienstverlening geborgd. Hoe heeft u dit geregeld?

Telefonie uitwijk op maat

Met Telecom-By-Pass (TBP) blijft uw organisatie telefonisch bereikbaar op de eigen vertrouwde telefoonnummers. Van bereikbaar blijven op uw algemene telefoonnummer tot het uitwijken van uw volledige callcenter of contact center met behoud van alle functionaliteiten.

Met telefonie uitwijk blijft u bereikbaar voor uw klanten en leveranciers en voorkomt u imago- en financiële schade.

Hoe zit het met uw bedrijfskritische processen?

Calamiteiten als gevolg van kortsluiting komen met regelmaat voor. Vaak is e.e.a. snel te verhelpen en is een uitwijk scenario niet noodzakelijk.  Wordt uw organisatie echter getroffen door een calamiteit op basis van kortsluiting waardoor uw dienstverlening langdurig stagneert, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn.

Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn?

Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen. Vraag een Business impact analyse aan.

Een uitwijk locatie met vervangende werkplekken en opvang van uw telefoonverkeer behoort tot een mogelijke oplossing. Vraag het COIN.

Een vervangend kantoor voor uw callcenter medewerkers

Onze vervangende kantoren staan 24/7 met uitwijk werkplekken voor u klaar. Wij beschikken over meerdere eigen locaties in Nederland en België. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten.

Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. U kunt al uitwijken vanaf één medewerker, diverse klanten van groot tot klein maken al gebruik van onze business continuity diensten.

Aanschouw met eigen ogen onze uitwijklocaties

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of Beglië.
Plan een vrijblijvende afspraak om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening.
Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.