Serverruimte overstroomt als gevolg van extreem weer

Door extreem weer valt in een korte tijd veel regen. De afvoer kan de grote hoeveelheid water niet aan en water stroomt over de rand van het dak en langs de gevel naar beneden. Uiteindelijk loopt ook het riool over en komt er water in de server ruimte, waardoor de stroomvoorziening moet worden uitgeschakeld. Op de uitwijklocatie levert COIN zowel werkplekken als ook uitwijk servers op, met de data van de klant.

Hoe zit het met uw bedrijfskritische processen?

Calamiteiten als gevolg van extreem weer komen steeds vaker voor. Wordt uw organisatie getroffen door een dergelijke calamiteit, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn?

Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen.  Een uitwijk locatie met vervangende werkplekken behoort tot een mogelijke oplossing.

Een vervangend kantoor, flexibel en op maat

Onze vervangende kantoren staan 24/7 met uitwijk werkplekken voor u klaar. Wij beschikken over meerdere eigen locaties in Nederland en België. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. U kunt al uitwijken vanaf één medewerker, diverse klanten van groot tot klein maken al gebruik van onze business continuity diensten.

Ervaar onze uitwijklocaties

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of Beglië.
Plan een vrijblijvende afspraak om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening.
Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.