Calamiteit door geknapte sprinklerinstallatie

Op een kantoor, waar op dat moment gewerkt wordt aan de jaarcijfers, begint spontaan een sprinkler een grote hoeveelheid water te spuiten. Medewerkers vluchten naar buiten en kunnen niet voorkomen dat de documentatie in de openstaande kasten doordrenkt raakt, evenals de boekhouding op de bureaus.

Voordat de hoofdkraan is gevonden staat het water over de hele verdieping. Alle nat geworden documentatie is direct door COIN opgehaald en op een speciale manier opgeslagen om schade te voorkomen. Het duurt twee maanden voordat deze klant weer terug kan naar haar eigen locatie.

Alle activiteiten zijn in die periode vanaf de COIN uitwijk locatie voortgezet en de organisatie was bereikbaar op haar eigen telefoonnummers. Ondertussen is de documentatie gedroogd en teruggegeven. De jaarrekening was uiteindelijk (nét) op tijd beschikbaar voor publicatie op de beurs.

Hoe zit het met uw bedrijfskritische processen?

Een geknapte sprinklerinstallatie als calamiteit komt gelukkig niet vaak voor. Wordt uw organisatie getroffen door een dergelijke calamiteit, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn? Hoe gaat u om met uw documenten, uw datavoorzieningen en meer?

Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen.  Een uitwijk locatie met vervangende werkplekken behoort tot een mogelijke oplossing.

Een vervangend kantoor, flexibel en op maat

Onze vervangende kantoren staan 24/7 met uitwijk werkplekken voor u klaar. Wij beschikken over meerdere eigen locaties in Nederland en België. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. U kunt al uitwijken vanaf één medewerker, diverse klanten van groot tot klein maken al gebruik van onze business continuity diensten.

Ervaar onze uitwijklocaties

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of Beglië.
Plan een vrijblijvende afspraak om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening.
Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.