• coin crisis ruimte

Calamiteit? COIN helpt!

Onderstaand overzicht zijn voorbeelden van situaties die zich voor hebben gedaan in de praktijk. Mocht u naar aanleiding van dit overzicht vragen hebben? Neem dan contact op, wij helpen u graag.

Stad afgesloten bij wereldleiders bijeenkomst

Tijdens een belangrijke bijeenkomst van wereldleiders in 2014, wordt een deel van de stad afgesloten. Ook verkeerswegen van en naar de stad worden afgesloten of zijn slechts beperkt te gebruiken. Enkele klanten van COIN ondervinden problemen en gebruiken onze uitwijk locaties om er zeker van te zijn dat zij de meest kritische business processen kunnen voortzetten.
Bombrief

Bommelding op station

Een persoon op het station heeft een pakketje en dreigt dit tot ontploffing te brengen. Het station wordt hermetisch afgegrendeld en de directe omgeving wordt ontruimd. De klant heeft twee kantoren die ook als uitwijk voor elkaar dienen. Als de EOD wordt ingeroepen wordt een grotere cirkel ontruimd, waarin de beide panden liggen. De klant wijkt uit en kan haar activiteiten op de uitwijk locatie voortzetten. De telefonie wordt doorgeschakeld zodat binnenkomende telefoontjes door het eigen Contact Center kunnen worden beantwoordt.

Cyberattack in datacenter

Bij een cyberattack wordt het dataverkeer in een datacenter dusdanig ontregeld dat alle klanten daarvan hinder ondervinden. De toegang tot de servers en data loopt onacceptabele vertraging op. Klanten wijken uit naar onze uitwijk locatie waar zij toegang hebben tot hun tweede data center.
Vreemde lucht bij financieel dienstverlener

Ontruiming bij financieel dienstverlener

Bij een financieel dienstverlener worden medewerk(st)ers onwel door een vreemde lucht. Totdat het onderzoek is afgerond en de oorzaak is verholpen, worden de werkzaamheden enkele weken op de uitwijk locatie voortgezet.
Brand bij telecom provider

Brand bij telecom provider

Bij een brand wordt het datacenter van een telecom provider getroffen, waardoor het mobiele telefoonverkeer grotendeels uitvalt. Diverse organisaties zijn niet meer mobiel bereikbaar, terwijl zij gebruik maken van Het Nieuwe Werken en daardoor zijn zij júist afhankelijk van hun mobiele telefoon. Daarom wordt de telefonie oplossing (Telecom By Pass) van COIN geactiveerd, waardoor deze organisaties weer bereikbaar zijn.
Pandemie, een calamiteit voor uw bedrijf en kantoor

Serverruimte overstroomt

Door extreem weer valt in een korte tijd veel regen. De afvoer kan de grote hoeveelheid water niet aan en water stroomt over de rand van het dak en langs de gevel naar beneden. Uiteindelijk loopt ook het riool over en komt er water in de server ruimte, waardoor de stroomvoorziening moet worden uitgeschakeld. Op de uitwijklocatie levert COIN zowel werkplekken als ook uitwijk servers op, met de data van de klant

Flexibel werken

Als u een uitwijk contract afsluit bij COIN kunt u ook als klant, buiten een calamiteit om, gebruik maken van de faciliteiten van COIN. Werkt u met projectgroepen en is daar op uw eigen kantoor niet genoeg plaats voor? Dan kunt u flexibel komen werken in onze werkruimtes bij COIN. Ook zijn er vergaderruimtes waar u gebruik van kunt maken. Niet alleen handig voor vergaderingen maar ook voor presentaties, brainstormsessies en lezingen.

Calamiteiten zijn niet te plannen, voorbereidingen wel!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact