Ontvangen van een bombrief

Het ontvangen van een bombrief klinkt misschien als een ver van uw bed show. Toch is het bij grote bedrijven een reëel scenario. Het ontvangen van een bombrief is één, maar wat als er een explosief in de bombrief zit? En het explosief daadwerkelijk explodeert?

Veiligheid van uw werknemers

Veiligheid van uw werknemers staat voorop. De kans is groot dat wanneer uw bedrijf een bombrief ontvangt, ongeacht of er een explosief in zit of niet, uw personeel angsten heeft. Willen of durven ze nog naar kantoor te komen? Werken ze liever vanuit huis? Is vanuit huis werken wel mogelijk, denk aan applicaties en beschikbare data op afstand. Om de bedrijfscontinuïteit te borgen, komt er meer kijken dan dat personeel hun laptop pakt en thuis gaat werken. Want hoe zetten vergaderingen zich voort, hoelang is het genoodzaakt om thuis te werken, is uw telefooncentrale bereikbaar vanaf een thuislocatie?

Business Continuity Plan (BCP)

Als de dreiging van een bombrief manifest wordt, kan een Business Continuity Plan (BCP) u helpen om de juiste stappen te zetten. Het BCP is een overzichtelijk document dat uw organisatie de juiste handvatten en beslissingen geeft om zo sterk en soepel mogelijk door een dergelijke calamiteit periode heen te komen met zo min mogelijk gevolgschade. Afhankelijk van mogelijkheden, zoals thuiswerken of op een nevenlocatie, kunt u ook uitwijken naar een speciaal hiervoor ingerichte uitwijklocatie.

Uitwijken naar een ander kantoorpand

Om de grote impact die het ontvangen van een bombrief op uw bedrijfscontinuïteit heeft te vermijden, is werken vanuit een uitwijk kantoor een goede oplossing. Uw personeel tijdelijk verplaatsen naar een uitwijklocatie is veilig. Voor de buitenwereld is het anoniem waar uw bedrijf zich bevindt.

Op een uitwijklocatie van COIN bent u verzekerd van kantoorruimte, werkplekken en alle benodigde ICT faciliteiten voor uzelf en uw werknemers. Bij COIN vindt u goed bereikbare kantoorpanden in Schiphol-Rijk en Barneveld met ruim voldoende parkeerplekken. Door gebruik te maken van een uitwijkcontract bent u verzekerd van continuïteit na een calamiteit, zolang dat u nodig acht. Daarnaast kunt u gedurende de looptijd van het contract ten alle tijden flexibel gebruik maken van kantoorruimtes en werkplekken.