Van calamiteit naar bedrijfscontinuïteit

Calamiteiten zoals een brand, wateroverlast of een ongeval in de buurt kondigen zich doorgaans niet aan.

Wist u dat wanneer uw pand (tijdelijk) niet inzetbaar is, u toch de bedrijfsactiviteiten kunt voorzetten? Binnen enkele uren kunt u weer beschikken over een kantoorruimte met uitwijk werkplekken, voorzien van desktops met uw eigen image en toegang tot uw applicaties en data. En alle medewerkers blijven bereikbaar op de bekende telefoonnummers.

Voor organisaties is het permanent stand-by hebben van een volledig ingerichte kantoorruimte meestal te kostbaar. Dat is de reden dat veel organisaties hun uitwijk bij COIN hebben ondergebracht.

Bedrijfscontinuïteit en flexibele kantoorruimte

Tijdelijk vervangende kantoorruimte na een calamiteit nodig? COIN is uw partner. Niet alleen na een calamiteit, want de werkplekken kunt u ook flexibel gebruiken voor projecten of tijdens een piekbezetting. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit

COIN is gespecialiseerd in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit. Wij bieden compleet ingerichte kantoren op meerdere locaties in Nederland en België. Steeds meer organisaties ervaren dat dit unieke concept door niemand anders wordt geboden. COIN heeft inmiddels veel klanten van formaat die van onze efficiënte en betrouwbare dienstverlening gebruik maken.

Ook voor úw organisatie kunnen wij de bedrijfscontinuïteit verzorgen. Na een calamiteit kunt u op één van onze locaties weer zeer snel operationeel zijn, heeft u weer toegang tot uw bestanden en bent u per telefoon, email en fax weer bereikbaar!

Bedrijfscontinuïteit en flexibele kantoorruimte

Tijdelijk vervangende kantoorruimte na een calamiteit nodig? COIN is uw partner. Niet alleen na een calamiteit, de werkplekken kunt u ook flexibel gebruiken voor projecten of tijdens een piekbezetting. Vraag naar de mogelijkheden.