COIN helpt bedrijven die vanwege de coronacrisis preventief werknemers spreiden

Het coronavirus is top of mind, ook bij bedrijven. Ze bereiden zich zoveel mogelijk voor om de gevolgen van de coronacrisis te beperken. Ook als bedrijven en werknemers de maatregelen van het RIVM opvolgen, blijft de kans op besmetting aanwezig. De gezondheid van de werknemers heeft altijd de hoogste prioriteit en de kans op besmetting moet dan ook zo laag mogelijk gehouden worden. Voor veel organisaties zijn werknemers cruciaal voor de continuïteit van processen en bedrijfsvoering.

COIN faciliteert spreiden werknemers

Preventief spreiden van werknemers is één van de maatregelen die door bedrijven momenteel vaak wordt toegepast. Verschillende teams en disciplines werken nu gescheiden; één team werkt vanuit het eigen kantoor, één team werkt vanuit huis en één team werkt op een andere externe locatie, zoals bij COIN op de uitwijklocatie. Zo faciliteert COIN inmiddels meerdere van haar klanten.

Meerdere bedrijven werken door op verschillende COIN locaties

Op dit moment maken meerdere relaties gebruik van de COIN uitwijklocaties in Nederland. Een logische zet omdat bij COIN alles al klaar staat voor deze klanten. IT en telefonie is compleet ingericht en voorbereid. De werknemers kunnen bij COIN moeiteloos doorwerken, alsof ze op het eigen kantoor zitten. Met veilige toegang tot de applicaties en bestanden van het eigen bedrijf én bereikbaar op de bekende telefoonnummers. Op de locaties van COIN zijn uiteraard extra hygiënemaatregelen getroffen en is er een strenger toegangsbeleid om een veilige werkomgeving te creëren en te behouden.

  • uitwijklocatie-schiphol-rijk

Onze uitwijkkantoren staan altijd 24/7 stand-by

COIN is specialist in bedrijfscontinuïteit. Voor haar klanten zijn maatregelen getroffen die 24/7 klaar staan en in werking treden als het bedrijf getroffen wordt door een calamiteit. Bedrijven voor wie continuïteit cruciaal is bereiden zich gelukkig goed voor. Zij maken plannen, houden rekening met allerlei scenario’s en nemen vooraf maatregelen voor als er echt iets aan de hand is. In de continuïteitsplannen (BCP) wordt vaak een uitwijk naar een COIN locatie opgenomen. Dit wordt vooraf geheel voorbereid op het gebied van IT, telefonie en werkplekken en wordt geactiveerd bij een calamiteit waarbij medewerkers niet meer in het eigen kantoor kunnen werken. Zo kunnen relaties van COIN eenvoudig en snel doorwerken op de uitwijklocaties en zo hun bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Korte lijnen en een veilige, flexibele schil

Door de korte lijnen tussen onze klanten en onze specialisten lukt het ons samen snel maatregelen te nemen die leiden tot een veilige preventieve spreiding van werknemers en dragen we tegelijkertijd bij aan de bedrijfscontinuïteit van onze klanten.

Heeft u vragen over uw bedrijfscontinuïteit neem contact met ons op. We helpen u graag.