Uitwijklocaties

 

COIN-uitwijklocatie2
Uitwijk kantoor op maat gezocht?

Calamiteiten komen onverwacht. Van stroom- of internetstoringen tot brand of overstroming, gaslekken of kabelbreuk, bommeldingen of explosies, het kan ook uw organisatie overkomen. Eigen, volledig ingerichte kantoorruimte voor dergelijke noodgevallen is kostbaar, daarom hebben veel organisaties de weg naar COIN gevonden. COIN biedt, binnen een abonnementsstructuur, uitwijklocaties op maat zonder torenhoge investeringen.

U vindt ze op A-locaties in Nederland en België. Er zijn meer dan 1.200 COIN uitwijkwerkplekken beschikbaar.

Eén telefoontje naar het COIN alarmnummer (24/7) is voldoende om uw uitwijkdraaiboek te activeren.

Als het erop aan komt, kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van de COIN continuity managers.

COIN-uitwijklocatie

 

De uitwijklocaties zijn prima bereikbaar en permanent ingericht. Ze bieden alles wat nodig is om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Denk aan op uw eigen netwerk aangesloten werkplekken met desktop, telefoontoestel, faxen en printers, receptie- en vergaderfaciliteiten en beveiliging. Uw werkplekken worden conform een vooraf afgesloten Service Level Agreement opgeleverd.

 

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF