Uitwijklocaties

 

COIN-uitwijklocatie2
Uitwijk kantoor op maat gezocht?

Calamiteiten komen onverwacht. Van stroom- of internetstoringen tot brand of overstroming, gaslekken of kabelbreuk, bommeldingen of explosies, het kan ook uw organisatie overkomen. Eigen, volledig ingerichte kantoorruimte voor dergelijke noodgevallen is kostbaar, daarom hebben veel organisaties de weg naar COIN gevonden. COIN biedt, binnen een abonnementsstructuur, uitwijklocaties op maat zonder torenhoge investeringen.

U vindt ze op A-locaties in Nederland en België. Er zijn meer dan 1.200 COIN uitwijkwerkplekken beschikbaar.

Eén telefoontje naar het COIN alarmnummer (24/7) is voldoende om uw uitwijkdraaiboek te activeren.

Als het erop aan komt, kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van de COIN continuity managers.

COIN-uitwijklocatie

 

De uitwijklocaties zijn prima bereikbaar en permanent ingericht. Ze bieden alles wat nodig is om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Denk aan op uw eigen netwerk aangesloten werkplekken met desktop, telefoontoestel, faxen en printers, receptie- en vergaderfaciliteiten en beveiliging. Uw werkplekken worden conform een vooraf afgesloten Service Level Agreement opgeleverd.

 

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF