• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

animatiefilm coin

 

COIN is dé specialist op het gebied van business continuity. Uitwijk in de ruimste zin van het woord is onze core business en dat is uniek in de markt. Door deze 100% focus op uitwijk van kantoor, telefonie en IT, gecombineerd met de strategische ligging van onze uitwijklocaties, kunnen wij op elk moment aan elke uitwijkvraag voldoen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

  Karel-Jasperse

 

Karel Jasperse
Sales en Marketing


Voor meer informatie download: Brochure COIN

Business Continuity na een calamiteit

COIN

Telefonie uitwijk

Het is van essentieel belang om na een calamiteit snel intern en extern bereikbaar te zijn. Daarom beschikt COIN over een direct inzetbaar telefonieplatform dat zorgt voor bereikbaarheid van uw eigen nummers.

COIN

BIA, BCP, AUDIT EN TRAINING

Informatie, advies en training zijn belangrijke pijlers in het aanbod van COIN. Onze BCM consultants en BCM trainers worden ingezet op elk niveau en in elk deeltraject op het brede terrein van Business Continuity Management, van de Business Impact Analyse tot het opstellen van het Business Continuity Plan en van het testen en auditen van uw Business Continuity Plan tot het verzorgen van BCM trainingen op maat.

COIN

IT uitwijk

Na een calamiteit moet uw eigen data liefst direct weer beschikbaar zijn met een minimaal risico op dataverlies. Met de snelle en veilige oplossingen die het COIN concept biedt, kunt u een prima invulling geven aan dit hoofdstuk van uw Business Continuity Plan (BCP). Disaster Recovery is hier uiteraard onderdeel van. De COIN oplossing biedt ook mogelijkheden voor het laden van uw back-up op de COIN serveromgeving.

 

COIN-infographic-calamiteiten

De nasleep van een stroomstoring

De stroomstoring van 17 januari jongstleden zorgde voor veel hinder in de regio Amsterdam. Onderzoek onder klanten wijst uit dat bij een verstoring van de bedrijfskritische processen, ongeacht de oorzaak, een bedrijf daar ongeveer 8x langer hinder van heeft. Dit nog los van de directe financiële schade die bedrijven ondervinden.

Lees meer...

De impact van een stroomstoring op de bedrijfscontinuïteit

We hebben het allemaal uitgebreid meegekregen in diverse media. Grote delen van Amsterdam en omgeving werden op 17 januari vroeg in de ochtend getroffen door een stroomstoring. Voor de meeste mensen is een stroomstoring vooral hinderlijk te noemen. Tijdelijk geen licht, geen verwarming, etenswaren die bederven, treinen die niet rijden, langere files etc. Voor bedrijven en instellingen is een stroomstoring toch al snel een calamiteit te noemen.

Lees meer...

Weer daling aantal graafschades

Ondanks een daling van 6% is het aantal graafschades in Nederland nog steeds hoog te noemen. In 2015 werd bij 32.858 graafwerkzaamheden een kabel of leiding geraakt. Onze bodem ligt vol met kabels en leidingen voor water, riolering, elektra, internet en telefoon en iedereen is hiervan afhankelijk. Een verstoring door graafschade veroorzaakt naast overlast ook financiële schade.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF