• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

animatiefilm coin

 

COIN is dé specialist op het gebied van business continuity. Uitwijk in de ruimste zin van het woord is onze core business en dat is uniek in de markt. Door deze 100% focus op uitwijk van kantoor, telefonie en IT, gecombineerd met de strategische ligging van onze uitwijklocaties, kunnen wij op elk moment aan elke uitwijkvraag voldoen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

  Karel-Jasperse

 

Karel Jasperse
Sales en Marketing


Voor meer informatie download: Brochure COIN

Business Continuity na een calamiteit

COIN

Telefonie uitwijk

Het is van essentieel belang om na een calamiteit snel intern en extern bereikbaar te zijn. Daarom beschikt COIN over een direct inzetbaar telefonieplatform dat zorgt voor bereikbaarheid van uw eigen nummers.

COIN

BIA, BCP, AUDIT EN TRAINING

Informatie, advies en training zijn belangrijke pijlers in het aanbod van COIN. Onze BCM consultants en BCM trainers worden ingezet op elk niveau en in elk deeltraject op het brede terrein van Business Continuity Management, van de Business Impact Analyse tot het opstellen van het Business Continuity Plan en van het testen en auditen van uw Business Continuity Plan tot het verzorgen van BCM trainingen op maat.

COIN

IT uitwijk

Na een calamiteit moet uw eigen data liefst direct weer beschikbaar zijn met een minimaal risico op dataverlies. Met de snelle en veilige oplossingen die het COIN concept biedt, kunt u een prima invulling geven aan dit hoofdstuk van uw Business Continuity Plan (BCP). Disaster Recovery is hier uiteraard onderdeel van. De COIN oplossing biedt ook mogelijkheden voor het laden van uw back-up op de COIN serveromgeving.

 

COIN infographic calamiteiten 2017

De informatie in deze infographic is door COIN verzameld met behulp van diverse online en offline bronnen, waaronder: www.nivre.nl, www.kabelenleidingoverleg.nl, Cybersecurity beeld Nederland, www.netbeheernederland.nl

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF