Hoe het begon

COIN is opgericht in 2003 door 3 mannen met een missie en 1 uitwijkruimte nabij Utrecht. Met hun visie op bedrijfscontinuïteit en praktische aanpak van uitwijk maakten zij direct het verschil.

Onze visie was toen en is nog steeds, dat de business door moet gaan, ook in geval van een calamiteit. De meest kritische bedrijfsprocessen moeten zo snel mogelijk weer in de lucht zijn. Dit doe je door het snel weer inzetten en herstellen van wat je daarvoor nodig hebt aan IT, mensen en faciliteiten. Dat is voor iedere organisatie van levensbelang.

Continuïteit voor ieder bedrijf

Inmiddels bestaan we bijna 15 jaar, hebben we 15 geweldige medewerkers, meerdere uitwijklocaties, een compleet pakket aan continuïteitsoplossingen en prachtige klanten. En nog steeds maken we het verschil. Maar we zijn er nog niet. Wij willen business continuity mogelijk maken voor iedere onderneming.

Gelukkig denken steeds meer organisaties na over de noodzaak van continuïteit. Risico’s worden in kaart gebracht, er worden plannen gemaakt en oplossingen ingericht.

Voor die organisaties die klaar zijn om de stap te nemen naar een gedegen plan en een goed voorbereide business continuity oplossing, staan wij graag 24/7 klaar.

Bent u klaar voor de volgende stap? Neem contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd is.

Is uw organisatie nog niet helemaal zo ver, aarzel niet om toch contact op te nemen. Wij geven u graag advies over welke stappen u kunt zetten om daar te komen.

De mensen van COIN

COIN is een actieve, compacte en innovatieve onderneming met een klantgerichte hands-on mentaliteit. Met ons hechte team zorgen we er voor dat onze klanten 24/7 bij ons terecht kunnen als zij te maken krijgen met een calamiteit.

COIN wil een goede werkgever zijn, met een informele en sfeervolle werkomgeving, uitdagend werk en alle aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Missie

De missie van COIN is om elke klant een gewaarborgde continuïteit aan te bieden. Dit doet COIN aan de hand van een aantal belangrijke pijlers: uitwijk van werkplekken, telefonie-uitwijk, IT-uitwijk en advies. COIN wil gezien worden als dé uitwijkspecialist.

Visie

COIN wil bedrijfscontinuïteit mogelijk maken voor elk type bedrijf, ongeacht de grootte en branche.

Het behoud van de core business en het voorkomen van imago- en financiële schade, ook na een calamiteit, is voor elk bedrijf van levensbelang. Ondernemingen borgen hun bedrijfscontinuïteit om te voldoen aan eisen vanuit wet- en regelgeving en om economische motieven. Organisaties zoeken een flexibele oplossing voor IT, werkplekken en telefonie in geval van een calamiteit. COIN wil bedrijven, van MKB tot multinational en van commercieel tot overheid, een passende en betaalbare oplossing bieden die aansluit op de specifieke wensen en eisen.

Bedrijfscontinuïteit betekent het voortzetten van de kernactiviteiten en gaat verder dan alleen IT.

Calamiteiten zijn niet te plannen,

voorbereidingen wel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact