COIN opent nieuwe locatie op Schiphol-Rijk

Bedrijven en organisaties die te maken krijgen met een calamiteit moeten hun activiteiten zo snel mogelijk kunnen voortzetten. Een aantal medewerkers kan, als de nood aan de man is, vanuit huis doorwerken, zeker nu er steeds vaker in de cloud wordt gewerkt. Uit onderzoek blijkt echter dat voor 25% tot 35% van de medewerkers een uitwijkwerkplek gevonden moet worden om de kritische bedrijfsprocessen voort te zetten. Het permanent stand-by houden van een volledig operationele extra kantoorruimte voor noodgevallen is voor veel organisaties te kostbaar. Business Continuity specialist COIN biedt een betaalbare oplossing voor vervangende werkplekken rond Amsterdam en Schiphol in de vorm van diverse uitwijklocaties in Nederland en België, met werkplekken die 24/7 operationeel zijn.

Grotere uitwijklocatie

Ondanks de economische teruggang is de vraag naar deze dienstverlening de afgelopen jaren toegenomen. Om aan de groeiende vraag te voldoen is COIN op Schiphol-Rijk verhuisd naar een nieuwe, grotere uitwijklocatie. Vanaf 31 maart jongstleden is COIN gevestigd op de Tupolevlaan 41-63.

Ook op deze nieuwe locatie biedt COIN uitwijkwerkplekken die zijn uitgerust met VDI desktops met directe toegang tot de eigen data. Zowel ‘dedicated werkplekken’, in eigen afsluitbare ruimten, als ‘shared werkplekken’ zijn beschikbaar. Daarnaast is de nieuwe locatie op Schiphol-Rijk uitgerust met een speciale ruimte voor het Crisis Management Team, voorzien van alle noodzakelijk communicatiemiddelen, van waaruit dit team elke crisis het hoofd kan bieden. Net als alle andere uitwijklocaties van COIN, is ook de nieuwe locatie op Schiphol-Rijk strategisch gelegen, beveiligd en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Business Continuity volgens COIN

Business Continuity volgens het COIN concept berust op vier pijlers: kantoor uitwijk, telefonie uitwijk, IT uitwijk en advies. COIN biedt maatwerk; van advisering tot en met implementatie van een compleet Business Continuity Plan tot ondersteuning op onderdelen.

Voor meer informatie over de nieuwe locatie of over de dienstverlening van COIN; info@coinbv.nl