• Uw BCP vraagt om office recovery in de regio Roosendaal

    Hoe kunnen wij u helpen?

Office recovery location in Roosendaal

Als onderdeel van uw business continuity plan of disaster recovery plan bent u op zoek naar een office recovery location, een tijdelijk noodkantoor, in de regio van Roosendaal.  De aanwezige werkplekken en andere faciliteiten moeten voldoen aan de door u gestelde eisen voor een uitwijk na een calamiteit.

COIN is specialist in business continuity services en heeft naast grote locaties in Schiphol-Rijk en Barneveld diverse kleinere locaties. Ook in Roosendaal heeft COIN een locatie beschikbaar als back-up kantoor.

Regio Roosendaal

COIN werkt samen met datacenters om te voorzien in disaster recovery oplossingen voor haar relaties. In de regio van Roosendaal heeft COIN afspraken met een datacenter om ook gebruik te mogen van een deel van de aanwezige kantoorruimten voor office recovery en workplace recovery services.

Office recovery services op maat

Op het moment dat u de samenwerking met COIN aangaat zorgen wij ervoor dat alle benodigde faciliteiten alsook de koppelingen met uw eigen datacenter of IT-faciliteiten aanwezig zijn. Zo wordt er ook vooraf bepaald binnen hoeveel tijd de tijdelijke kantoorruimte voor u toegankelijk moet zijn.

Flexibel inzetbare werkplekken

COIN gaat altijd een stap verder. Wij bieden u gedurende het business continuity contract de mogelijkheid om gebruik te maken van uw werkplekken als extra flexibele werkplekken. Of dat nu gaat om een projectteam dat u bij ons wilt huisvesten, tijdelijk extra personeel of een training die u wilt geven. U bepaald of u hier gebruik van maakt, wij stellen de kantoorfaciliteiten voor u ter beschikking.

Flexibele workplace recovery

COIN biedt u de mogelijkheid om gedurende de business continuity afspraken flexibel gebruik te maken van de beschikbaar gestelde kantoorruimte. Neem eenvoudig vrijblijvend contact met ons op.

Gebruik maken onze recovery services in  Roosendaal?

Neem eenvoudig contact op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan op onze uitwijklocatie in Roosendaal!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact