Noodkantoor na calamiteit

Een noodkantoor of noodgebouw na een calamiteit? Heeft u met spoed tijdelijke ruimte nodig? COIN, Continuity Innovation heeft uitwijklocaties 24/7 stand-by staan, verspreid over Nederland en België.

Goed en snel bereikbaar

Onze noodkantoren zijn altijd binnen redelijke afstand van uw eigen locatie(s) én goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Dat is belangrijk als kantoor uitwijk als gevolg van een calamiteit noodzakelijk is.

Noodwerkplekken vanaf 5 medewerkers beschikbaar

De werkplekken in de uitwijklocaties zijn 24/7 inzetbaar en volledig operationeel binnen enkele uren! Binnen de kortst mogelijke tijd weer operationeel met snel en vast internet. Op een locatie niet ver van uw eigen locatie. Zo aanschuiven en gewoon doorgaan met uw werk is waar het calamiteitenteam van COIN naar streeft.

Kortstondig of voor langere tijd gewoon doorwerken

Als u gebruik maakt van onze tijdelijke huisvesting na een calamiteit, dan bent u direct weer 100% in bedrijf. U bent weer bereikbaar voor uw klanten en leveranciers en uw normale werkprocessen worden gecontinueerd. U bepaalt vervolgens zelf hoe lang u gebruik wilt maken van onze noodkantoren.

Wees voorbereid

COIN helpt al ruim 15 jaar verschillende bedrijven en organisaties om ook na een calamiteit in de lucht te blijven. Dit doen we door vooraf te assisteren bij het uitwerken van uw calamiteitenplan. Daarnaast zorgen wij er voor dat u na een calamiteit direct weer in business bent in één van onze noodkantoren. Hierdoor kunt u zich richten op belangrijke zaken. U kunt uw klanten blijven bedienen en u voorkomt reputatieschade.

Hoe bent u verzekerd?

COIN werkt nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven.
Of u nu getroffen bent door brand, wateroverlast, stormschade, graafwerkzaamheden of een andere calamiteit. Voor een noodkantoor bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag uw schadeverzekeraar of schadeherstelbedrijf voor een doorverwijzing.

Bekende schadeverzekeraars

Interpolis
Achmea
AON
NN
UNIVE

Bekende schadeherstelbedrijven

Polygon
Salvage
Troostwijk
Dolmans
Ruitenheer

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact