Papieren Archief

 

Uw papieren archief bevat documenten die noodzakelijk zijn voor de continuïteit van uw organisatie. Het veiligstellen ervan is daarom een niet te onderschatten onderdeel van Business Continuity Management. Dat geldt voor grote partijen als verzekeraars die soms nog enorme archieven met pensioenaanspraken hebben, maar ook in bredere zin voor alle documentatie die (nog) niet gedigitaliseerd is, maar die wel bewaard moet blijven. Denk bijvoorbeeld aan de bewaarplicht die de Belastingdienst oplegt.
Uw archief wordt, naast door brand en wateroverlast, ook bedreigd door vocht en schimmels. Daarom biedt COIN een aanvullende dienst die in uw Business Continuity Plan opgenomen kan worden: een abonnement op de COIN archief service. Hierbij mag u rekenen op het volgende:
  • Een eerste uitgebreide rapportage over de staat van de archieven, de omgevingsfactoren en de risico’s.
  • Een jaarlijkse depotinspectie met rapportage.
  • Een complete archiefbereddering bij een calamiteit met een schaderapportage voor uw verzekering.
papierarchief

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF