COIN Kantoor uitwijk

 

COIN-uitwijklocatie1 De COIN uitwijklocaties bevinden zich verspreid over Nederland en België; altijd binnen redelijke afstand van uw locatie(s) en goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Dat is belangrijk als kantoor uitwijk als gevolg van een calamiteit noodzakelijk is. De werkplekken in de uitwijklocaties zijn 24/7 inzetbaar en volledig operationeel. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. COIN biedt maatwerk, maar welke oplossing u ook kiest, u staat na een calamiteit nooit voor verrassingen. Elke oplossing wordt vooraf met u getest voor optimale zekerheid.

 

 

COIN-infographic-kantooruitwijk

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF