COIN Kantoor uitwijk

 

COIN-uitwijklocatie1 De COIN uitwijklocaties bevinden zich verspreid over Nederland en België; altijd binnen redelijke afstand van uw locatie(s) en goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Dat is belangrijk als kantoor uitwijk als gevolg van een calamiteit noodzakelijk is. De werkplekken in de uitwijklocaties zijn 24/7 inzetbaar en volledig operationeel. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. COIN biedt maatwerk, maar welke oplossing u ook kiest, u staat na een calamiteit nooit voor verrassingen. Elke oplossing wordt vooraf met u getest voor optimale zekerheid.

 

 

COIN-infographic-kantooruitwijk

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF