Hoofdkantoor van COIN ontvangt energielabel A

In het jaar 2030 zijn alle kantoren, van honderd vierkante meter of groter, verplicht om energielabel A in bezit te hebben. Zo helpen bedrijven ook mee aan een duurzame en gezondere toekomst. Het energielabel A in 2030 is nog maar het begin. Het doel is om in 2050 alle kantoorlocaties energieneutraal te faciliteren.

Risico op Schiphol

Het jaar 2030 is nog redelijk ver weg, maar het hoofdkantoor van COIN is afgelopen mei al onder handen genomen. De hoofdlocatie, gevestigd op Schiphol-Rijk, is voorzien van maar liefst 224 PV-panelen. Dit had best wat voeten in de aarde vanwege Schiphol en het luchtverkeer. Een kraanvergunning was nodig om ervoor te zorgen dat de panelen het dak op konden, zonder dat het luchtverkeer ontregeld zou worden. De benodigde stappen waren vanuit een risicoanalyse direct duidelijk en daarmee werd de kans op een incident naar acceptabel niveau teruggebracht. Een aanpak die ons past gezien onze dagelijkse dienstverlening.

  • energielabel A

Innovatief energieproject

Wij zouden COIN niet zijn als we geen innovatief idee hadden om de panelen nog milieuvriendelijker te maken. Alle panelen zijn aan de achterzijde voorzien van een warmtewisselaar. Door gebruik te maken van deze speciale panelen gaan we er, in combinatie met warmtepompen en warmte/koudeopslag in de bodem, voor zorgen dat het binnenklimaat er nog verder op vooruit gaat zodat het pand in 2020 van het gas kan.

Kom eens langs!

Benieuwd geworden naar deze milieuvriendelijke uitwijklocatie? Voel je vrij om een afspraak te maken voor een kop koffie. Wij laten u graag ons kantoorpand en onze mogelijkheden zien. Neem vrijblijvend contact op via het telefoonnummer +31 (0)88-2646000 of via ons mailadres: info@coinbv.nl