Business Continuity Awareness week 2019 (BCAW-2019)

In mei 2019 staat de business continuity awareness week weer gepland.

Datum: 13 mei t/m 17 mei 2019

De business continuity awareness week is een jaarlijks wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Internationaal zijn er diverse evenementen voor en door BCM-ers en ook online wordt veel kennis gedeeld via webinars en op Social Media. BCM professionals laten zien hoeveel toegevoegde waarde het toepassen van business continuity management kan hebben voor zowel kleine als grote organisaties, met als resultaat meer veerkrachtige ondernemingen.

Ook onze BCM professionals zullen informatie, tips & tricks delen. Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn.

Nu al meer weten over business continuity, neem contact met ons op via 088 – 2646 000 of via email:info@coinbv.nl

  • Business continuity awareness week 2019

Ieder bedrijf, instelling of organisatie kan vroeg of laat te maken krijgen met een calamiteit. Vaak denken we daarbij aan brand. Maar bekijk het eens breder.

Denk aan een verstoring van uw bedrijfsprocessen door de uitval van nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit). De graafschades zijn afgelopen jaar weer toegenomen. Een gesprongen waterleiding of beschadigde internetkabels leggen uw bedrijf zomaar een paar uur, dagen of zelfs weken stil. Maar heden ten dagen hoort daar ook een cyberaanval bij.

Ook een verstoring van de supply chain, natuurramp of gewoonweg een bedrijfsongeval kunnen uw bedrijfskritische processen stil leggen op uw vast locatie.

Wilt u weten waar uw organisatie staat als u getroffen zou worden door een calamiteit? Vraag de Business Impact analyse Quickscan aan: BIA-Quickscan aanvragen.