Verbinding valt uit na grondwerkzaamheden

Een Nederlandse merchant bank heeft diverse voorzorgsmaatregelen genomen en zo zijn de dataverbindingen dubbel uitgevoerd en separaat het pand binnen gebracht.

Desondanks gebeurt het onwaarschijnlijke en vallen op dezelfde dag beide verbindingen weg door zowel een storing als ook grondwerkzaamheden in de buurt.

Welke bedrijfskritische processen spelen bij u een grote rol?

Graafwerkzaamheden zijn aan de orde van de dag. Overal in Nederland en België vallen verbindingen uit na grondwerkzaamheden.

Wordt uw organisatie getroffen door een dergelijke calamiteit, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn? Hoe gaat u om met uw documenten, uw datavoorzieningen en meer? Vraag een Business impact analyse aan.

Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen.  Een uitwijk locatie met vervangende werkplekken behoort tot een mogelijke oplossing.

Rondleiding op uitwijklocatie

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of Beglië.
Plan een vrijblijvende afspraak om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening.
Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.