Schade bij een calamiteit

COIN, is dat iets met munten? Het is een vraag die we vaak krijgen. Maar in zekere zin wel. Waar het verlies voor een organisatie bij een calamiteit aanzienlijk groot kan zijn, wordt de schade van onze klanten tot het minimum beperkt een calamiteit. De voorbereidingen die we gezamenlijk treffen en het jaarlijks testen van de IT en Business processen zorgen voor een bijna geruisloze overgang van de eigen werkomgeving naar een van onze uitwijklocaties.

Bedrijfscontinuïteit

De term COIN staat echter voor Continuity Innovation. Een toepasselijke naam in de wereld waarin we ons begeven. De wereld om ons heen veranderd in een razend tempo. Mensen, applicaties, hardware, alles past of probeert zich aan te passen aan de digitale en mobiele wereld van nu. Ook COIN ziet de wensen en behoeften m.b.t. Business Continuity veranderen.

  • COIN omzetverlies

Telefonie uitwijk

Bereikbaarheid tijdens een calamiteit wordt steeds meer in waarde ingeschat en we zien dan ook dat het faciliteren van de juiste call center oplossing een enorme impact heeft op het beperken van imago- en reputatieschade. Steeds vaker krijgen we het verzoek om mee te denken in de inrichting van een backup callcenter, met daarbij alle faciliteiten rondom telefonie als wachtrijmanagement, intelligente routeringen, nummeropvang, voicelogging, voorbereiding van ingesproken teksten, etc. Tijdens een calamiteit moet de overgang naar een “tijdelijk callcenter” vooral werkbaar, overzichtelijk, en gestructureerd zijn. We hebben inmiddels zoveel ervaring met callcenters dat ook toezichthouders van onze diensten gebruik maken.

We gaan graag de uitdaging aan om vrijblijvend jouw processen m.b.t. het klantcontact center samen onder de loep te nemen. Wie weet kunnen we nog een paar slimme tips geven. En als blijkt dat alles al prima is geregeld heb je in ieder geval een mooie bevestiging dat jouw organisatie met de juiste dingen bezig is. Wees vrij om contact met ons op te nemen.