Coronamaatregelen aangescherpt

Het kabinet heeft eind september het thuiswerkbeleid weer aangescherpt met als doel het aantal contactmomenten terug te dringen. Sinds maart was thuiswerken voor het bedrijfsleven de norm. Toch was het voor veel bedrijven inmiddels alweer ‘normaal’ om de medewerkers regelmatig op kantoor te laten werken en om weer vaker fysieke meetings en teambijeenkomsten te organiseren. Volledig thuiswerken is de komende tijd de regel, tenzij thuiswerken echt niet mogelijk is bijvoorbeeld voor functies die vitaal zijn voor de continuïteit van de organisatie.

Spreiden van teams

Net als bij de eerste golf in maart, zal het ook nu voor sommige organisaties weer actueel worden om groepen medewerkers die niet thuis kunnen of mogen werken van elkaar te scheiden, om zo het risico op besmetting te verkleinen. COIN heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het ondersteunen van organisaties bij het fysiek spreiden van teams over meerdere locaties. Sinds de intelligente lockdown van maart hebben we onder meer een Klant Contact Center van een publieke dienstverlener, een afdeling van een vermogensbeheerder, de dealingroom van een bank en enkele kritieke processen van een hypotheekverstrekker gefaciliteerd. Ze hebben hierdoor medewerkers gespreid en daarmee ook de risico’s. Bij deze manier van spreiding werkt één team op het kantoor van de organisatie zelf, één team werkt vanuit huis, bijvoorbeeld met onze beveiligde thuiswerkoplossing en één team werkt vanuit een COIN locatie. Zo wordt alles in het werk gesteld om besmetting te voorkomen en bedrijfsactiviteiten veilig voort te zetten.

Beveiligde online werkplek thuis of onderweg

Met de Smart COIN Key kunnen uw medewerkers overal aan het werk; thuis en onderweg. De Smart COIN Key zet een beveiligde verbinding op, zodat uw medewerkers continu over een veilige online werkplek beschikken, ongeacht hun locatie of het gebruikte device. De Smart COIN Key is dé oplossing voor mobiele of thuiswerkende medewerkers die gebruik maken van een privé laptop of PC. Daarnaast is de Smart COIN Key volledig te managen, schaalbaar én beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf.

Veilige kantooromgeving

De kantoorlocaties van COIN op Schiphol en in Barneveld zijn volledig ingericht en voorzien van aangesloten ICT apparatuur met secure high speed dubbel uitgevoerde verbindingen. Vanzelfsprekend heeft COIN alle mogelijke maatregelen getroffen om de kantoren coronaveilig beschikbaar te stellen en voeren we actief beleid om dit te bewaken en te optimaliseren.

Vragen?

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk, volledig ingerichte en veilige kantoorruimte of wilt u meer weten over onze beveiligde remote/thuiswerkoplossing? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.