Onverwachts kantoorruimte nodig?

Het kan iedereen overkomen, opeens compleet ingerichte kantoorruimte nodig voor een korte tijd. Bijvoorbeeld om extra medewerkers te huisvesten voor een groot project, tijdens een verhuizing of verbouwing of om een andere reden. Een geplande calamiteit? Soms wel, soms komt het toch te onverwacht.

Leegstand in kantoorruimte

Kantoorruimte is in Nederland in overvloed beschikbaar, zult u denken. Dat is juist, maar voldoet die ook aan uw eisen? Een leegstaand kantoor is niet per definitie direct ‘bewoonbaar’. Voordat je een pand kunt betrekken moeten diverse zaken geregeld worden. De dataverbinding moet aangevraagd worden, iets dat helaas nog steeds weken of zelfs maanden kan duren. Naarmate een pand langer leeg staat moet er meer gebeuren. Het pand moet schoongemaakt worden, technische installaties moeten gecheckt en gekeurd worden, het pand moet ingericht worden met meubilair en uitgerust worden met de juiste werkplekapparatuur. De apparatuur moet geinstalleerd worden en uw medewerkers hebben toegang tot de eigen bedrijfsdata en applicaties nodig om te kunnen werken. En hoe zit het met de telefonie? Wilt u dat uw medewerkers bereikbaar blijven op de vaste telefoonnummers?

Als u geen haast heeft is dit natuurlijk prima te organiseren, maar wat als u onverwacht kantoorruimte nodig heeft?

Hoe zit het met de veiligheid

Los van de werkplek, de ruimte, internet en telefonie komen vragen naar voren over veiligheid. Niet alleen veiligheid over hoe de ontsluiting plaatsvindt naar het internet. Ook de veiligheid van uw personeel, is de locatie goed bereikbaar? Is er beveiliging aanwezig? Is er een receptionist of een toegangsstysteem? Hoe zit het met de BHV? Is er een veilige parkeeromgeving? Allemaal vragen waar u normaal gesproken niet bij stilstaat. Het is immers goed geregeld in uw eigen vertrouwde kantoorpanden.

Uitwijk locaties ook beschikbaar voor geplande calamiteiten

COIN heeft voor vele bedrijven en overheidsinstanties de uitwijk geregeld. Na een calamiteit zorgen we ervoor dat onze klanten binnen zeer korte tijd de bedrijfsprocessen kunnen hervatten op een alternatieve kantoorlocatie. Dataverbindingen met vele datacenters zijn gerealiseerd, telefoondoorschakelingen zijn voorzien en complete kantoorruimtes met ingerichte werkplekken, receptie, vergaderzalen, cateringvoorzieningen etc. staan klaar voor deze klanten . Daarvoor heeft COIN op vijf locaties in Nederland en België uitwijklocaties gebouwd, waar ca. 1200 compleet ingerichte kantoorwerkplekken voorhanden zijn. Jaarlijks wordt samen met onze klanten getest of de bedrijfsprocessen ook op het uitwijkkantoor naar behoren functioneren.

Beschikbaarheid gegarandeerd voor onze relaties

Onze uitwijklocaties en daarbij behorende uitwijk werkplekken zijn uitsluitend beschikbaar voor die groep klanten, die met COIN een overeenkomst hebben afgesloten in het kader van hun Business Continuity Plan. Ook voor een zogenaamde geplande calamiteit kunnen onze relaties bij ons terecht.

Uw vraag naar onverwachte kantoorruimte

Bent u onverwacht op zoek naar tijdelijke kantoorruimte. Wellicht heeft u mogelijkheden op uw eigen locaties. Of kunt u uw vastgoedbeheerder vragen naar de mogelijkheden die zij u kunnen bieden. Mocht dat allemaal niet lukken,  zijn de faciliteiten onvoldoende of speelt veiligheid een rol, bel dan eens met ons.

Om invulling te geven aan de vraag naar ‘onverwachte kantoorruimte’ heeft COIN een aantal extra ruimtes ingericht op de locaties Barneveld en Schiphol-Rijk. In afgescheiden kantoren staan volledig ingerichte werkplekken beschikbaar, die voor relaties en mogelijk voor u voor speciale projecten beschikbaar zijn. Voor zowel individuele werkplekken als voor grotere groepen kunt u bij ons terecht.

Stel gewoon uw vraag voor invulling van extra tijdelijke kantoorruimte. Garanties kunnen wij u niet op voorhand geven, omdat het aantal beschikbare werkplekken beperkt is. Bel en u heeft direct antwoord.