• Een vervangend kantoorpand nodig?

    Getroffen door een calamiteit en tijdelijke huisvesting gezocht, vraag COIN. Bel +31(0)88 26 46 000

Vervangend kantoorpand na calamiteit

Een vervangend kantoorpand nadat u getroffen bent door een calamiteit waardoor uw huidige pand niet meer toegankelijk is.

De COIN uitwijk kantoorpanden bevinden zich verspreid over Nederland en België; altijd binnen redelijke afstand van uw locatie(s) en goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Belangrijk als kantoor uitwijk als gevolg van een calamiteit noodzakelijk is.

De werkplekken in de nood kantoorpanden zijn 24/7 inzetbaar en volledig operationeel.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. COIN biedt maatwerk maar welke oplossing u ook kiest, u staat na een calamiteit nooit voor verrassingen. Elke oplossing wordt vooraf met u getest voor optimale zekerheid.

Disaster recovery

COIN is specialist in het borgen van bedrijfscontinuïteit voor haar relaties. Met een team van specialisten, een eigen datacenter, vervangende kantoorpanden en telefonieplatform zorgen wij ervoor dat uw medewerkers, binnen de gemaakte afspraken, door kunnen werken. Zo bent u zeker van continuïteit in dienstverlening. Tijdelijk op een andere locatie.

Inzetbaar voor meerdere doelen

De vervangende kantoorpanden van COIN zijn inzetbaar voor meerdere doelen. Na een calamiteit, voor een project, piekbezetting of flexibele werkplekken gedurende de contractperiode. Vraag naar de mogelijkheden.

Vervangende kantoorruimte nodig?

Neem eenvoudig contact op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan op een van onze uitwijklocaties!

COIN continuity innovation voor kantoor & ict uitwijk
  • Locaties in Nederland en België

  • Flexibele oplossingen

  • Betaalbare oplossingen

  • 24/7 bereikbaar

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact