• Snel weer bereikbaar na een calamiteit

    Wat kunnen wij voor u betekenen?
    Bel: +31 (0)88 26 46 000

Uitwijk service

Hoelang kan uw organisatie zonder ICT? Wat kost downtime of data verlies? Wat heeft u geregeld als u wordt getroffen door een calamiteit?

Iedereen heeft wel eens horror verhalen gehoord. Maar wat als de calamiteit zich echt voordoet binnen uw organisatie? U wilt dat de bedrijfsschade ‘zoveel mogelijk’ wordt beperkt. Dat de mensen in een ‘zo kort mogelijke tijd’ weer aan het werk kunnen en dat het bedrijf ‘snel’ weer operationeel is. Maar ‘snel’ kan ‘duur’ zijn, maar hoe verhouden deze begrippen zich tot elkaar? Een goed back-up beleid en disaster recovery plan is toegesneden op de juiste balans tussen beide begrippen.

Voorbereid zijn

Een goede voorbereiding is het halve werk is geen loze kreet. De COIN uitwijk service zorgt ervoor dat u snel genoeg weer de beschikking heeft over uw digitale gegevens, uw applicaties en speciaal voor u ingerichte uitwijkruimtes binnen onze uitwijklocaties in o.a. Schiphol-Rijk en Barneveld.

De uitwijklocaties zijn prima bereikbaar en permanent ingericht. Ze bieden alles wat nodig is om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Denk aan op uw eigen netwerk aangesloten werkplekken met desktop, telefoontoestel, faxen en printers, receptie- en vergaderfaciliteiten en beveiliging. Uw werkplekken worden conform een vooraf afgesloten Service Level Agreement opgeleverd

Datacenters

Vanuit COIN business continuity werken wij met u en uw ketenpartners gezamenlijk aan uw bedrijfscontinuïteit. Zo werken we samen met datacenters zoals COLT, Telecity, Equinix, Interroute en Interxxion om te zorgen dat onze kantoor uitwijk locaties aan uw netwerk zijn gekoppeld in geval van een uitwijk.

IT-beheer

Naast de koppeling met uw datacenter(s) werken wij nauw samen met uw IT-beheerder of automatiseringspartner zoals bijvoorbeeld HP, IBM, ATOS, Centric, CapGemeni, Accenture, CGI/Logica en anderen. Zowel tijdens de voorbereidingen als op moment van uitwijken.

Uitwijk kantoren

Wij zorgen in samenspraak met u en uw ICT partners dat onze uitwijk kantoren 24/7 stand-by staan volgens vooraf gemaakte afspraken. Bij een calamiteit kunt u 24/7 het COIN alarmnummer bellen en zo start de uitwijk service.

Efficiënt en effectief

In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw behoeften met betrekking tot uw bedrijfscontinuïteit. Waarbij wij ervoor zorgen dat wij in samenwerking met uw andere partners uw uitwijk zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten. Maak een vrijblijvende afspraak.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact