• Uw BCP vraagt om tijdelijke nood kantoorruimte nabij Hoofddorp

    Hoe kunnen wij u helpen?

Tijdelijke kantoorruimte Hoofddorp

Bent u vanuit uw business continuity plan op zoek naar een tijdelijke, flexibele kantoorruimte om naar uit te wijken na een calamiteit? COIN is uw partner met haar uitwijklocatie in Schiphol-Rijk.

Regio Hoofddorp

Vanuit de regio van Hoofddorp is Schiphol-Rijk goed bereikbaar. Zowel met de auto als via het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is 24/7 bereikbaar in geval van een calamiteit.

Afspraken en diensten

Alle benodigde faciliteiten alsook koppelingen met uw eigen datacenter of IT-faciliteiten zijn aanwezig of worden ingericht. Zo wordt vooraf bepaald binnen hoeveel tijd de tijdelijke kantoorruimte voor u toegankelijk is.

Gegarandeerde werkplekken

Met een business continuity contract voor een tijdelijke kantoorruimte in de regio van Hoofddorp bent u verzekerd van gegarandeerde werkplekken bij een uitwijk na een calamiteit.

Flexibel inzetbare werkplekken

COIN gaat verder waar anderen stoppen. Wij bieden u gedurende het business continuity contract de mogelijkheid om gebruik te maken van uw werkplekken als extra flexibele werkplekken. Of u nu een projectteam bij ons wilt huisvesten, trainingen wilt geven of extra mensen tijdelijk bij ons op locatie wilt laten werken. U bepaald of u hier gebruik van maakt, wij stellen ze ter beschikking.

Flexibele kantoorruimte

COIN biedt u de mogelijkheid om gedurende de business continuity afspraken flexibel gebruik te maken van de beschikbaar gestelde kantoorruimte. Vraag ernaar.

Vervangende kantoorruimte nodig in regio Hoofddorp?

Neem eenvoudig contact op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan op onze uitwijklocatie in Schiphol-Rijk!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact