• Uw BCP vraagt om tijdelijke nood kantoorruimte nabij Haarlem

    Hoe kunnen wij u helpen?

Tijdelijke kantoorruimte Haarlem

Op zoek naar een tijdelijke, flexibele kantoorruimte waar u vanuit uw business continuity plan naar uit kan wijken na een calamiteit? Contacteer dan COIN, uw BCM-partner met haar uitwijklocatie in Schiphol-Rijk.

Regio Haarlem

Wanneer u in de regio Haarlem bent is Schiphol-Rijk goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Zo is er ook voldoende parkeergelegenheid en is de locatie 24/7 bereikbaar in geval van een calamiteit.

Afspraken en diensten

Alle benodigde faciliteiten alsook koppelingen met uw eigen datacenter of IT-faciliteiten zijn aanwezig of worden daarop ingericht. Zo wordt er ook vooraf bepaald binnen hoeveel tijd de tijdelijke kantoorruimte voor u toegankelijk moet zijn.

Gegarandeerde werkplekken

Met een business continuity contract voor een tijdelijke kantoorruimte in de regio van Haarlem bent u verzekerd van gegarandeerde werkplekken bij een uitwijk na een calamiteit.

Flexibel inzetbare werkplekken

COIN gaat altijd een stap verder. Wij bieden u gedurende het business continuity contract de mogelijk om gebruik te maken van uw werkplekken als extra flexibele werkplekken. Of dat nu gaat om een projectteam dat u bij ons wilt huisvesten, tijdelijk extra personeel of een training die u wilt geven. U bepaald of u hier gebruik van maakt, wij stellen de kantoorfaciliteiten voor u ter beschikking.

Flexibele kantoorruimte

COIN biedt u de mogelijkheid om gedurende de business continuity afspraken flexibel gebruik te maken van de beschikbaar gestelde kantoorruimte. Vraag ernaar.

Vervangende kantoorruimte nodig in regio Haarlem?

Neem eenvoudig contact op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan op onze uitwijklocatie in Schiphol-Rijk!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact