• U zoekt een noodkantoor in Duivendrecht?

    Hoe kunnen wij u helpen?

Noodkantoor Duivendrecht

Getroffen door brand of ander incident waarbij werken op uw vaste locatie niet meer mogelijk is? Dringend op zoek naar een tijdelijk, flexibel noodkantoor kantoor?

Preventief een uitwijklocatie regelen, verbonden aan uw business continuity plan?

Contacteer dan COIN, uw BCM-partner met haar uitwijklocaties door Nederland en België. Ook In Duivendrecht hebben wij de beschikking over een kantoorlocatie die flexibel inzetbaar is.

Regio Amsterdam

Onze locatie in Duivendrecht is vanuit Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuid-Oost en Diemen goed en snel bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. U kunt ook gebruik maken van onze locatie Schiphol-Rijk.  Zo is er ook voldoende parkeergelegenheid en zijn de locaties 24/7 bereikbaar in geval van een calamiteit.

Afspraken en diensten op maat

De noodkantoren, uitwijkkantoren, zijn voorzien van alle faciliteiten om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Naast compleet ingerichte werkplekken met internet en telefonie is een koppeling met uw eigen datacenter of IT-faciliteiten mogelijk. Afhankelijk van de gemaakte afspraken is uw uitwijklocatie binnen x-uur operationeel na alarmering.

Gegarandeerde werkplekken in Duivendrecht

Met het business continuity contract van COIN voor een tijdelijke kantoorruimte bent u verzekerd van gegarandeerde werkplekken bij een uitwijk na een calamiteit.

Flexibel inzetbare werkplekken

COIN gaat altijd een stap verder. Wij bieden u gedurende het business continuity contract de mogelijk om gebruik te maken van uw werkplekken als extra flexibele werkplekken. Of dat nu gaat om een projectteam dat u bij ons wilt huisvesten, tijdelijk extra personeel of een training die u wilt geven. U bepaald of u hier gebruik van maakt, wij stellen de kantoorfaciliteiten voor u ter beschikking.

Flexibele kantoorruimte

COIN biedt u de mogelijkheid om gedurende de business continuity afspraken flexibel gebruik te maken van de beschikbaar gestelde kantoorruimte. Vraag ernaar.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact