COIN aanwezig op IT & Information Security 2019

Op woensdag 13 februari organiseert Heliview het IT & Information Security congres in Den Bosch met als thema: “Anders kijken, is meer zien!” Tijdens het congres komen verschillende sprekers en partners aan het woord over IT & informatiebeveiliging. Het congres stelt dat het lijkt alsof iedereen angstig is geworden door steeds strengere wet- en regelgeving, wat resulteert een beperkte maatregelen. Gezamenlijk gaan de sprekers en partners in samenspraak met de deelnemers op zoek naar creatieve oplossingen rondom dit onderwerp.

COIN komt door het faciliteren van IT & telefonie uitwijk meer dan eens in aanraking IT & informatiebeveiliging. Tijdens het congres zijn wij als partner aanwezig met een eigen stand. Hier gaan we graag in gesprek met de deelnemers om samen tot nieuwe en innovatieve inzichten te komen rondom IT & Information Security.

Benieuwd naar de visie van COIN met betrekking tot IT en informatiebeveiliging? Meld je aan voor het congres op 13 februari! Lukt het u niet om deze dag aanwezig te zijn, maar toch nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact