COIN-steunt-KWF

COIN ondersteunt het KWF als zakenvriend

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur……en dus veel te veel. Daarom komt COIN als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.

COIN deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt COIN als KWF Zakenvriend bij om dit waar te maken.

Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

KWF Zakenvriend

Als KWF Zakenvriend steunt COIN onderzoek naar kanker. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

 

 

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact