Awareness-week-2016

Business Continuity Awareness Week 2016

Het thema van de Business Continuity Awareness Week 2016 is Return on Investment.

Het BCI (Business Continuity Institute) organiseert jaarlijks de business continuity awareness week om bewustzijn te creëren en het belang van business continuity, en daarmee de veerkracht van organisaties, onder de aandacht te brengen.

Het thema van de Business Continuity Awareness Week 2016 is Return on Investment.

Buiten de overduidelijke voordelen van business continuity in geval van een calamiteit, heeft business continuity namelijk ook andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan kortingen die u kunt ontvangen op de verzekeringspremies als uw onderneming een getest Business Continuity Plan (BCP) heeft. Ook zijn steeds meer partijen op zoek naar betrouwbare partners en leveranciers die garanties voor continuïteit kunnen bieden. Het op orde hebben van Business Continuity Management (BCM) binnen uw organisatie kan u hiermee direct meer business opleveren. Daarnaast is het in kaart brengen van de kritische processen tijdens een Business Impact Analyse (BIA) vaak een eye-opener waardoor bepaalde afdelingen direct efficiënter kunnen werken en u kosten kunt besparen.

Wilt u weten wat Business Continuity uw organisatie kan opleveren, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088 – 26 46 000 of via email info@coinbv.nl

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact