Rook leidt tot ontruiming

In het bedrijfsrestaurant van een retail organisatie ontstaat rook, waarbij het alarm afgaat en het pand met bijna 1500 medewerkers wordt ontruimd. De hulpdiensten rukken met groot materieel uit. Er vallen geen slachtoffers, maar het duurt vele uren voordat de medewerkers weer terug kunnen naar hun werkplek.

Hoe zit het met uw bedrijfskritische processen?

Calamiteiten zoals rook ontwikkeling of brand komen gelukkig niet vaak voor. Wordt uw organisatie toch getroffen door een dergelijke calamiteit, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer in business te zijn. Binnen hoeveel tijd dienen uw kritische processen weer operationeel te zijn?

Bedrijfscontinuïteit (business continuity) kunt u realiseren door het zo snel mogelijk continueren van uw meest kritische bedrijfsprocessen met inzet van uw meest kritische medewerkers en middelen. Heeft u uw kritische processen goed in beeld? Vraag een Business impact analyse aan.

Uitwijk kantoor, flexibel en op maat

Onze uitwijk kantoren staan 24/7 met vervangende werkplekken voor u klaar. Wij beschikken over meerdere eigen uitwijklocaties in Nederland en België. Beveiligd, volledig operationeel en voorzien van alle nodige faciliteiten. Uw medewerkers kunnen er hun werk voortzetten zolang dat noodzakelijk is. U kunt al uitwijken vanaf één medewerker, diverse klanten van groot tot klein maken al gebruik van onze business continuity diensten.

Ervaar onze uitwijklocaties

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze uitwijklocaties in Nederland of Beglië.
Plan een vrijblijvende afspraak om uzelf een goed beeld te verschaffen van onze locaties en bijbehorende continuïteit dienstverlening.
Bekijk de uitwijk werkplekken, de crisisruimte en andere faciliteiten welke volledig ingericht zijn en stand-by staan voor een uitwijk na een calamiteit of BCM test.

Bel +31 88 26 46 000 of mail naar info@coinbv.nl. U mag ook het contactformulier invullen op onze contact pagina. Dan nemen wij na ontvangst contact met u op voor het plannen van de rondleiding.